Az Orbán rezsimmel nincs alku!

2020. május 20. 20:19

Jakab Péter
Facebook
A Jobbik elnöksége felszólítja Varga-Damm Andreát, hogy 24 órán belül adja vissza a mandátumát!

„Mint az ismeretes, kedden a Jobbik – a téma felelősének, a honvédelmi és rendvédelmi bizottság alelnökének, Varga-Damm Andreának a javaslata alapján – megszavazta az állami megfigyelőrendszerről szóló salátatörvényt.
Tudjuk, hogy a parlamenti kétharmaddal rendelkező Fidesz elfogadta volna a salátatörvénybe rejtett paragrafusokat nélkülünk is, tehát a szavazataink nem befolyásolták a konkrét döntést. A Jobbik frakciója – ha megfelelően tájékoztatják a törvényjavaslat tartalmáról és megfelelően előkészítik számára azt – sohasem adta volna a nevét egy ilyen javaslat elfogadásához. A Jobbik nem egy következmények nélküli párt, ezért a frakcióelnökség felvállalta, elismerte a közvélemény előtt a hibát.
A Jobbik vezetésében ugyanakkor egy feloldhatatlan bizalmi válság alakult ki Varga-Damm Andreával szemben, és elvárjuk tőle, hogy vállaljon felelősséget az üggyel kapcsolatosan. A Jobbik összevont elnöksége felszólítja Varga-Damm Andreát, hogy 24 órán belül adja vissza a mandátumát! Amennyiben ő ennek nem tesz eleget, akkor az ellenzéki párt frakcióvezetése kezdeményezi Varga-Damm Andrea kizárását a Jobbik frakciójából. Az Orbán rezsimmel nincs alku!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 218 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kiköpött gyurcsányista szöveg! Varga-Damm bolond lesz visszaadni a mandátumát.

A következő megújulásnál a párt neve legyen egyszerűen Ballib, a logója meg legyen egy menóra.

Jéghegyből jégkockát, csak így tovább Jákob elvtárs.

És amikor a manditól másolsz?

A Jobbik a Simicskás kaland óta semmivel nem különbözik másfél kiló karajtól. Lehet egy picivel kevesebb? kérdezte a fehér köpenyes, majd leszelte belőle Andreát...

Dobrev Kleinnel, Hellerrel, Lajossal, George Sorossal van alku.

A Szemlőhegy utcában kinyílott egy újabb butelka jó szatmári szilva párlat.

A jobbikban, csak ez a nő tud olvasni?
Már régen ki akartad rúgni, ez csak egy ürügy.

Orbánnal nincs alku Jakab, kiabálod ezt ki Gyurcsány szájából!
Már a kígyó szájában vagy, egészben nyel le a pártoddal együtt. :)))

https://www.google.hu/search?e..+j%C3%A1rsz+gaqbriella&oq=hol+j%C3%A1rsz+gaqbriella&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIECAAQDTIECAAQDToCCAA6BQgAEIMBOgcIABCDARBDOgQIABBDOgYIABAWEB46BQghEKABOgcIIRAKEKABUL4UWMIyYKxAaABwAHgAgAGsAYgByRKSAQQ0LjE2mAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpeg&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwi0tOmYxMTpAhVoUhUIHY7xAFcQ4dUDCAw&uact=5

Mennyire szánalmas történet, jó ég...

Tényleg az SZDSZ vagy a kisgazdapárt végvonaglására hasonlít...

olvasni tudnatok annyira mint mufelhaborodni akkor nem volna most bajotok

Halló, Feri vagyok......gondolom, hogy már vártad a hívásomat. Péter, mi történik nálatok, egy percre nem figyelek oda, s máris hibát, hibára halmoztok. Jól tudod, hogy mennyi munkámba került, hogy Heller Ágival közösen áthozzunk titeket az európai progresszívek táborába.

A Te mocskos, büdös lábú, náci, panelproli szavazótáboroddal együtt. El sem tudod képzelni, mennyit kellett hallgatnom azért, mert kimosdattalak benneteket a szarból, hogy megtanítottalak titeket késsel és villával enni, hogy elhitettem a valósi balliberális barátaimmal, hogy rólatok le lehet vetetni Szálasi ideológiai nagykabátját, hogy elmagyaráztam Lipóciában, az új Jobbik nem akar senkit sem vagonba rakni. Már-már mindenki elhitte, hogy szépen, illedelmesen besoroltok mögénk segédcsapatként Orbán leváltásához. Szóval szépen együtt voltunk, a nép már követeli a kormányváltást, neked is ígértem helyet az új kabinetben.

Erre kiderül, hogy képtelen vagy rendet tartani a házad táján. Így nem leszel miniszter a kormányomban. Andreát azonnal ki kell rúgni, kiderült, hogy még mindig Simicska mozgatja Őt a háttérből, s most talán felülbírálta korábbi szembenállását Orbánnal, s Andrea ezért mozdult el a Fidesz felé.

Persze megértem Simicskát, azt hitte, a Jobbik kormányváltó erő lesz, de tévedett, és Simicska azért távolabb áll tőlünk, a volt kommunistáktól, moszkovitáktól, mint Orbántól. S még egy, Simicska felismerte, hogy 22-ben sem leszünk esélyesek, nem érdemes több pénzt költenie rátok, s jobbnak látta Andreát ily módon kivonni a ringből. Péter, ezt nagyon elkúrtátok....,hülyére magyarázkodhatok az enyéim között. "

Feri egy szatmári palackkal a hóna alatt megpuccsolta D-209-et, leverte a bekészített Kiss elvtársat, trükkök százaival megverte a Patást, pár telefon Aluminium elvtársnak, elhazudta a költségvetést. Jákob ujjgyakorlat Dobrevéknek. Egy erőtlen Skodát nem kap.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés