Bangóné: 133 aljas embert látok itt!

2020. május 4. 15:32
Az MSZP képviselője Kásler Miklóst kérdezte, és felrótta a kormánynak bizonyos egészségügyi szolgáltatások leállítását.

Az Országgyűlés hétfőn folytatta munkáját. Az ülésen részt vett Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások minisztere is, így több ellenzéki képviselő hozzá fordult kérdéseivel. Bangóné Borbély Ildikó felszólalásában egy történetet mesélt el egy nemrég elhunyt 32 éves anyukáról, aki agyhártyagyulladásban halt meg, miután nem ismerték fel időben betegségét, (még koronavírusra is letesztelték) és nem kapott időben ellátást. „Hány magyarnak kell még meghalnia az egészségügy leállítása miatt?” – tette fel a kérdést Bangóné Káslernek.

Válaszában a miniszter visszautasította, hogy rendszerszerű hiba lett volna a halál oka, majd arra kérte az MSZP-s képviselőt, hogy „ne szórakoztassa ilyen történetekkel a parlamentet”. Ezt a kijelentését óriási felháborodás fogadta az ellenzéki padsorokból. „Tudjuk, hogy Ön rendkívül elmélyült a magyar irodalomban, és a magyar helyesírásban” – zárta válaszát Kásler. Viszontválaszában Bangóné megismételte: egy 32 éves anyukáról volt szó, aki egy hétéves, illetve egy öt hónapos gyermeket hagyott maga után. „Én  nem szórakozásból mondtam el ezt a történetet” – nyomatékosította.

„133 aljas embert látok itt” – utalt Bangóné Orbán Viktor márciusi kijelentésére a 133 legbátrabb emberről, amit a miniszterelnök a koronavírus-törvény vitában mondott a kormánypárti képviselőkről. „Én minden magyar beteg halálát meggyászolom, és egész életemben azzal foglalkoztam, hogy minél jobban meghosszabbítsam honfitársaim életét” – válaszolta Kásler. „Ami az Ön felszólását illeti, érdemben nem tudok reagálni, mert nincs tartalma. Ezt a stílust pedig nem akarom átvenni, mert akkor semmiben nem különböznék Öntől” – mondta Kásler, akit a fideszes többség megtapsolt.

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az orvos, aki márciusban 180ezrett keresett, nem tudni, hol dolgozik, milyen szakvizsgával van, hány éves, hogy hívják.
Szerintem kitalálják a történeteket.

"Bangóné: 133 aljas embert látok itt!"

Amikor Bangóné felszólal, akkor csak egy(!) HP-át látok, de az az egy, bizony hatalmas!

Szia!:-) így szokták

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés