Az uniós intézményrendszer eltávolodott a polgároktól, azok valós problémáitól

2020. április 3. 20:33

Párkányi Eszter
Pesti Srácok
A társadalom védelme, a közegészségügyi érdekek helyett számukra a liberális demokrácia és az emberi jogok elvont eszméi megint fontosabbak. Interjú.

„A magyarországi politikai NGO-k, globalista anyaszervezeteik, az ellenzéki pártok, az ellenzéki sajtó, a nemzetközi testületek és az eurokrata elit tagjai egy sajátos szimbiózisban működnek: ezt úgy hívják, a nyílt társadalom hálózata. A társadalom védelme, a közegészségügyi érdekek helyett számukra a liberális demokrácia és az emberi jogok elvont eszméi megint fontosabbak. A járvány elleni küzdelem szempontját felülírja, hogy még egy ilyen, vészterhes időben is elmondhassák: Magyarországon ma is, ahogy 2010 óta minden egyes nap, megszűnt a jogállamiság.

És nem azért, mert valóban aggódnának a magyar demokrácia helyzete miatt, ez csak az ürügy: a valódi problémájuk a kormány kétharmados felhatalmazása, tehát a magyar választók 2018-as döntése. Ez szerintem egy mélységesen antidemokratikus attitűd. Itt egy tudatosan megtervezett agitációs propagandatevékenységről van szó a nyílt társadalom erői részéről, amihez nagymértékben asszisztál az álhíreket immáron szakmányban gyártó »független« sajtó.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 120 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

,,valódi problémájuk a kormány kétharmados felhatalmazása,, PONT

Ezt mondom, írom 2010 óta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés