Liberális újságírók alapbetegségei

2020. április 1. 6:59
Neveket természetesen nem írhatunk, de hátha ezek nélkül is tudjátok majd azonosítani, kiről is lehet szó.

„Végre megtudtuk azt, amit a szemét kormány napok óta titkolt, de egy egész nemzet volt rá kíváncsi. Az igazság végre utat tört magának, és nem lehetett tovább elkendőzni a nyilvánvaló tényt. A közvélemény sosem tudta volna meg ezt a liberális újságírók állhatatos, sőt, hősies kötelességteljesítése nélkül.
Igen, a 37 éves brit nagykövethelyettes nem véletlenül hunyt el a koronavírusban, hiszen alkoholizmushoz köthető alapbetegsége volt. A tájékoztatás szabadsága és a hír örök szentsége mindenféle kegyeleti és személyiségi vagy betegjogot felülír, hiszen ahhoz Orbánnak semmi köze, hogy mi történik a hálószobámban vagy a méhemben, de én, mint liberális újságíró joggal formálok jogot arra, hogy tudjam, hol és mennyi koronavírusos beteg él, és ők szenvednek-e például valamiféle alapbetegségben. Ez a modern világ modern sajtóműködésének kvázi alapja.

Na, akkor nézzük, hogy a személyiségi és kegyeleti jogot felesleges akadékoskodásnak tekintő liberális újságíróknak milyen alapbetegségei vannak!
Neveket természetesen nem írhatunk, de hátha ezek nélkül is tudjátok majd azonosítani, kiről is lehet szó.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 36 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés