Tordai Bence szerint nem sikerült maszkokat szereznie a kormánynak

2020. március 26. 12:52
Ez itt objektíve egy bukó az Orbán-kormánynak – fogalmazott a Párbeszéd politikusa.

Az ATV Start című műsora is változtatott a műsorrendjén a koronavírus miatti vészhelyzetre tekintettel, így a műsor vendégei csak telefonon jelentkeztek be. Varju László elmondta, szerinte a kormány egy hónapos késésben kezdett el dolgozni a vírus elleni védkezésben, aminek szerinte kapkodás lett a vége. A DK politikusa úgy vélte, hogy a kormány elégtelenül teljesített a gazdasági csomag elkészítésével is. 

Bár napok óta köztudott és mi is megírtuk, hogy a „keleti portya eredményesnek bizonyult”, Tordai Bence véleménye szerint a kormánynak – a keleti nyitás poltikája ellenére – mégsem sikerült Kínából védőfelszereléseket importálnia. A Párbeszéd politikusa úgy fogalmazott: „azért itt nagyon látványos, hogy amit mondjuk a csehek, a szlovákok, akikhez kb. hozzánk egy időben tört be a vírus, már milliószámra meg tudták szerezni a szükséges védőfelszereléseket, mennyivel jobban csinálják, és Orbánék mennyire le vannak maradva a híres keleti nyitás ellenére. Ugye Kínából, Dél-Koreából, bárhonnan, ahonnan lehetne szerezni maszkokat, teszteket és így tovább, nem sikerül beszerezni ezeket. Úgyhogy ez itt objektíve egy bukó az Orbán-kormánynak, és hát sajnos a magyar embereknek, elsősorban az egészségügyben dolgozóknak.

Összesen 333 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Akkor Orbán megint megbukott. Ezeknek a koronavírus is jobb lenne, mint a kormány. A gyűlölet feketeövesei.

Sosem gondoltam, hogy egy választási vereség a világvége. A demokrácia már csak olyan, hogy az ellenfél is nyerhet, lásd Budapest legutóbb. Ez nem baj. Kár, hogy olyan az ellenzék, hogy pár évi hatalomgyakorlása után megint jöhet a romeltakarítás, és az okozott károk helyrehozatala. De mindegy, ebben már van gyakorlata a jobboldalnak.

Gondolom, ha létezne az Ebola cseppfertőzéssel terjedő változata, Tordai geci saját kezével szórná szanaszét, hiszen attól még előbb összedőlne az Orbán-rezsim. Aminél Bencének még az is jobb lenne, ha saját véres székletében fetrengve lehelné ki végre a lelkét.
Istenem, miért vered Viktort ilyen ellenzékkel...

Örülsz-e Tordai?

A demokrácia ünnepnapján, estig kinézett Detti kormány. Estére lett diktatóra.

Nincs szükség a rémhírterjesztés kriminalizálására. Helyette meg kellene etetni a Tordaival a nem létező maszkok 0,001 százalékát.

Elnézést, Groswenor olvtárs, ez az ítélet...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés