Beveti a Fehér Ház Melania Trumpot is

2020. március 19. 12:24
A First Lady a koronavírus elleni küzdelem aktív résztvevője lesz.

Az amerikai first lady, Melania Trump is szerepel majd abban az új, koronavírus-járvány elleni tévékampányban, amelyben a kézmosás fontosságára és a társadalmi távolságtartásra hívják fel az emberek figyelmét. A közszolgálati hirdetéseket az ABC, a CBS, az NBC és más csatornák is sugározzák majd.

A reklámban a Trump-kormány szakemberei tájékoztatják a polgárokat arról, „hogyan védhetik meg magukat a járványtól, és hogyan kerülhetik el a legtöbb kockázatot” – írta a Fehér Ház közleményében. A Nickelodeon hasonló kampányt indít gyerekek számára. A műsoridőt a csatornák ingyen bocsátják rendelkezésre. Az egykori modell, Melania Trump jóval kevesebbet van a reflektorfényben, mint számos korábbi first lady.

Eddigi legfontosabb kezdeményezése a Be Best-kampány volt, amely a gyermekek biztonságára és jólétére koncentrált. A közszolgálati hirdetések a kormány coronavirus.gov honlapján is megjelennek, ahol folyamatosan tájékoztatják a lakosságot a járvánnyal kapcsolatos szükséges tudnivalókról. Az Egyesült Államokban a Covid-19-betegek száma lassan eléri a nyolcezret, és 146 halálos áldozata van már a járványnak. Amerikaiak milliói maradnak otthon. Trump elnök bejelentette, hogy kórházhajókat szerelnek fel a kórházak várhatóan fellépő túlterheltsége miatt.

(MTI)

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is bevetném!

Válaszok:
nick89 | 2020. március 19. 14:40

Na de én se vagyok már mai gyerek. Negyven fölött lesz a nő nő.

Előnytelen fénykép. Is.

Más:
Ún. összetartás lehet az újjászervezett Munkásőrségnél, mert Bencsik Andrást napok óta nem látni és nem hallani.
Tud valaki valamit a hollétéről ennek a jótollúnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés