Gyurcsány felesége szerint rendben van nyugdíjasok halálával viccelődni

2020. március 12. 14:03
Dobrev Klára szerint Vágó Istvánnak nem kell bocsánatot kérnie az ízléstelen viccért.

Nyugdíjasok halálával viccelődött Vágó István Facebook oldalán. Az egykori műsorvezető arra utalt, hogy a magyar kormány spórol a koronavírus-teszteken és ezzel nyugdíjasok halálát segíti elő. Dobrev Klára a Hír TV kérdésére kifejtette, hogy szerint párttársának nem kell bocsánatot kérnie a botrányos poszt miatt. Gyurcsány Ferenc felesége folyamatosan az európai minimálnyugdíjról beszél.

Vágó István nem az egyetlen, aki az ellenzéki oldalon a nyugdíjasokat a szájára vette: mindenki emlékezhet a jobbikos Z. Kárpát Dániel „farhát-kommandós”, valamint Vona Gábor hírhedt „szemében gyűlölet lobogott, szájukból pedig szennyvíz folyt” tartalmú kijelentésére. Egyik politikus sem kért bocsánatot a kijelentéseiért.

(Mandiner)

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márki....Sem Ferivel, sem a DK-val, sem a kevésbé unszimpatikus, gyökértelen, Soros zsoldban álló Klárikával nem fogtok győzni.

Volt kitől tanulnia.
A kínai kommunista vezető, Mao Ce-tung 1957. november 14-én elvtársainak kifejtette:

"Képzeljük el hányan halnának meg ha (atom)háború törne ki. A világon jelenleg 2.7 milliárd ember él és a harmada megsemmisülne. Vagy, ha több, akkor a fele.... Azt mondom, ha a legrosszabb történik és a fele elpusztul, még mindíg a fele megmaradna, viszont az imperializmus megsemmisülne és az egész világ szocialistává válna. Aztán néhány év után megint 2.7 milliárd ember élne a földön."
Forrás: Frank Dikötter: Mao's Great Famine, the history of China's most devastating catastrophe, 1958-1962, Walker Publishing Company, New York, 2010, 13. old. (Mao nagy éhinsége, Kína történetének legrombolóbb katasztrófája)

Ezeknek a mások élete sohase számított.
Krím hadszíntér. Március 2-án Lev Zaharovics Meklisz, a legmagasabb rangú zsidó tiszt a Vörös Hadseregben, egy amatőr politikai komisszár elindította hadműveletét 250,000 katonával, ami a hadtudományok fölött alkalmazott terror őrületes csúcsának bizonyult. Megtiltotta azt, hogy a csapatok beássák magukat, azzal az indokkal, hogy a katonák támadó szelleme ne legyen aláásva ezáltal és kijelentette, hogy akárki, aki elemi önvédelmi viselkedést mutatott, pánikkeltőnek nyilváníttassék. Ennek eredményeként az egész frontszakasza véres péppé változott.
Forrás: Simon Sebag Montefiore: Stalin, the Court of the Red Tsar (Sztálin, a vörös cár udvartartása), Phoenix, 2003, 421.old.

Nem vagyok biztos abban, h. VAN mozgásterük erőteljesen, jogi lépésekkel fegyelmezni. még a bírók nyugdíjazását sem tudták meglépni, h. a többi munkavállalóéval egységes legyen. Mindenesetre kétségbeejtő, mennyien bírtak rájuk szavazni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés