Origo: Vágó István a nyugdíjasok halálával viccelődik a Facebookon

2020. március 11. 17:18

Vágó István „egy ritkán látható, gusztustalan Facebook-bejegyzéssel próbált politikai színezetet adni az egész világot sújtó problémának” – írja a portál.

2020. március 11. 17:18

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Amikor „az egész ország összefogott a félelmetesen terjedő koronavírus miatt”, a kormány pedig veszélyhelyzetet hirdetett, egyes közéleti szereplők is megnyilvánultak a hazánkban is kialakult helyzet kapcsán.

Vágó István „egy ritkán látható, gusztustalan Facebook-bejegyzéssel próbált politikai színezetet adni az egész világot sújtó problémának” – olvasható az Origo mai cikkében.

„Az egykori tévés szerint a járvány kifejezetten jól jött a kormánynak, hiszen így kevesebb lesz a nyugdíjas. Magyarán a magát kvízprofesszornak neveztető Vágó a nyugdíjasok halálán viccelődik” – fogalmaz a portál.

Az említett Facebook-bejegyzéssel kapcsolatban még Klausmann Viktor is kifejtette ellenérzését. Az újságíró a következő kommentet írta: „Istváááán!!! Ez csúnyaaa!!!!! Te is nyugdíjas vagy!!”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. március 12. 17:07
Aljas féreg ez a Vágó, éppen a DK-ba való.
makapaka2
2020. március 12. 17:03
Aljas féreg ez a Vágó, éppen a DK-ba való.
toef36
2020. március 12. 13:24
Vágó István még nem nyugdíjas? Dehogy nem...Agyilag főleg...
Kristály
2020. március 12. 12:02
2007 -ben az EU azt kérte Romániától nagyon sok a nyugdijas és csökkentse a nyugdijasok számát a fiatal politikus megkérdezte ,hogy ezt hogy értik hogy úgy hajtsák végre a kérést ahogy az EU gondolja. Ez a fiatal politikus akkor kiállt a TV-be és kérdezett. Biztos MI magyarok is kaptunk annak idején ilyen felhivást az EU-tól AZ MSZP-DK Ők tudják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!