Széll Tamáséké a Dining Guide Év Étterme

2020. február 24. 21:49
Hétfő este adták át a díjakat.

A Széll Tamás és Szulló Szabina vezette Stand kapta a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat idén – írja a roadster.hu. A hazai gasztronómiai élet egyik legfontosabb eseményét hétfő este rendezték. 

Mészáros Ádám, a két Michelin-csillaggal kitüntetett Onyx konyhájának vezetője lett az Év Séfje, míg az Év Cukrászdája díjat idén is a Mihályi Patisserie nyerte. Az alternatív vendéglátó helye a Freyja – the croissont story lett. 

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézd az anyja szentségét! Nincs rajta sapka!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában