Koronavírussal fertőződött meg egy magyar a Diamond Princessen

2020. február 24. 15:27
A koronavírus miatt karanténba zárt Diamond Princess hajón három magyar tartózkodott, egyiküknél most pozitív lett a teszt eredménye.

Három magyar állampolgár, köztük egy zenész testvérpár tartózkodott a Japánban Jokohama kikötőjében karantén alá vett Diamond Princess hajón – erről számolt be Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

Közülük ketten negatív eredményt produkáltak, egyikük viszont pozitív jelzést.  A japán hatóságok még a hajón elkülönítették.

Várhatóan két-három napon belül szállítják kórházba, vagy megfigyelésre, attól függően, hogyan fogja magát érezni – mondta az államtitkár. Jelenleg saját elmondása szerint jól van, nem köhög és nincs láza. 

(ATV)

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" érkezett...."

Pro primo: Nincs itthon te gyengefigyelmű, távol van ez a magyar, ott van a Hajón: Értsed , a hír amit az ATV-ről szemléz itt fent a mandiner ímigyen szól:

""A JAPÁN protokoll szerint karanténba helyezték a fertőzött magyar állampolgárt, néhány napon belül tovább szállítják, és bizonyos időközönként újra és újra tesztet végeznek rajta. Ha negatív, akkor csupán heteket kell karanténban tölteni, ha pozitív, akkor értelemszerűen addig, ameddig szükséges, karanténban lesz – tette hozzá az államtitkár.""

EZT az alábbi részt kiemelném számodra mert már értelmezés-képtelenségedben
fertőzés-megérkezettséget kombináltál :

"" az emberek többsége február 22-éig elhagyta a hajót, ___DE a személyzet jelentős része ott maradt. Köztük volt három magyar: egy zenész testvérpár és egy felszolgáló""

"Persze-persze, karakánul hülyxe vagy "

karakánul kiáll karakán nick az ATV hirszöveg helyesebb értelmezése mellett:

A fertőzés tehát (még) NEM érkezett meg ide az országba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés