Az autósok sarcolására adott utasítást a FÖRI vezetője

2020. február 21. 14:06

A Fővárosi Rendészeti Igazgatóság vezetője korábban Gyurcsány Ferenc személyes testőre volt.

2020. február 21. 14:06

A Hír TV birtokába került felvételen az hallható, amint a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság vezetője azt mondja, hogy háromszor több büntetést vár el alkalmazottaitól. Handl Tamás, akit még november elején, Karácsony Gergely javaslatára tettek meg a FÖRI vezetőjének, a többi között a felvételen azt mondja, hogy szerinte az nem teljesítmény, ha a közteresek csak 3 kerékbilincset raktak fel egy nap az autókra.

Ha felülmegyünk a kereten, amit kijelöltünk vonalnak, és megcsináljuk a dupláját, ha megcsináljuk a háromszorosát, akkor a következő évben teljesítünk egy szintet, nem akarunk még annál is feljebb menni, hanem felemeljük a szintet mondjuk a duplájára, simán meg tudjuk csinálni. Tudunk venni számítógépet, tudunk venni autót, tudunk venni egy csomó mindent, ami megkönnyíti a munkátokat. Élhetővé teszi azt a szolgálatot, amit végrehajtotok” – mondta Handl Tamás.

Handl – aki korábban Gyurcsány Ferenc testőre volt – a felvételen azt is megjegyzi: a plusz bevételből a főpolgármesteri hivatal is kap.

A Főpolgármesteri hivatal is kap belőle vastagon. Ezért olyan hozzáállás, amit szerintem a munkánk alapján kéne végeznünk. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenkit meg kell bírságolni. De azt, hogy egy 24 óra alatt három kerékbilincset rakunk fel Budapesten és mellérakunk két feljelentést, vagy közigbírságot, bocsánat, közigbírságot, az nálam kimeríti a nem kurva sokat dolgozunk című műszakot” – fogalmazott Handl.

 

A hangfelvételen elhangzottakat támasztja alá, hogy Budapest költségvetési tervezete szerint idén több pénzre számít a bírságokból a főváros balliberális vezetése. A kerékbilincselések ismételt bevezetése éves szinten 15 millió forint összegben emeli a bevételi tervet.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2020. február 21. 22:10
Karácsony Kurvára Zöld Gergely máris szopatja a híveit - és ez csak a kezdet. Megérdemlik, akik rá szavaztak.
triumphator
2020. február 21. 20:59
Ezt a virágot szakajtottátok, budapesti földijeim. Hát, most szagoljátok!
gyurcsyg
2020. február 21. 17:32
Szerencsére az átgondolt, megfontolt szavazás nincs következmények nélkül.
puszika
2020. február 21. 17:01
A tehetetlenség bizony visszaüt! Karácsony majom ugyanolyan kommunista mint a többi!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik