Mintegy ötezren tüntettek a Google budapesti központja előtt

2020. február 20. 22:50
A Pesti Srácok szerint csatornájuk letörlése „akár a cég főpróbájának is tekinthető a 2022-es választási kampányra”.

„A mára nemzetek felettivé vált, az egész életünket átszövő, saját szabályait másokra is ráerőltető cég nemrégiben felszólítás vagy figyelmeztetés nélkül törölte a PestiSrácok.hu videócsatornáját, majd pár nappal később az újonnan létrehozottat is. Mindez akár a cég főpróbájának is tekinthető a 2022-es választási kampányra” – írja a Pesti Srácok.

A portál a tüntetésről szólva úgy fogalmaz: „a Google diktatórikus viselkedését, a szólásszabadság korlátozását kigúnyoló táblákat feltartó tüntetők megtöltötték az elszabadult cég magyarországi irodájának helyet adó irodaház előtti utcát az Árpád fejedelem útja mellett”.

Címlapkép: Pesti Srácok

Összesen 88 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Este tízkor jutottam TV elé, s megnéztem az M1 Híradót, de abban egy szóval sem említették ezt a tüntetést. S még mondják azt, hogy az M1 kormányszócső.

Igaz, állítólag korábban a szintén kormányhírcsatornaként elkönyvelt Hír Tv sem közvetített a Niedermüller elleni tüntetést.

Igaz, a média a Fidesz, a kormány egyik leggyengébb pontja, ha buknak 22-ben, abban a csapnivaló médiájuknak nem kis szerepe lesz.

Javaslom figyelembe venni, hogy a PS nem sértette meg a You Tube szabályzatát, a cenzúrázás alapja egy jelszóval védett magánúton küldött gmail volt, amit a Google-nak elvileg olvasnia/látni sem lenne szabad.

Egyszerű, a parlamenti választások előtti harminc napban a Facebook működése Magyarország területén ideiglenes jelleggel szünetel...
És, hogy legyen érzékenyítés, mindannyiszor, amikor a Facebook kikapcsol valamit indokolás nélkül, automatikusan életbe lép, hogy az egész Facebook a következő 24 órában kikapcsolásra kerül, amiért nem tartja be a jog kereteit.

"Német nagyi, a vén nősténydisznó" - ez ugyebár nem hőbörgés, szabadon mehet.
Egyértelműek a szabályok.
Ha anyád azt mondta, Pistike, a szalámi felét hagyd meg Petikének és te befaltad, az is ilyen egyértelmű volt, szerinted.

Mondom, ha nincs indoklás: a következő 24 órában a Google-nak game over.
A választások előtti 30 napon a Google-nak game over.
Ennyi. A Facebooknak ugyanez.
Természetesen világos, érthető indokkal.
"A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által fenntartott Szent Korona Rádió több mint tíz éves YouTube-csatornáját 2019-ben törölte indoklás nélkül a Google. A fellebbezésünkre azóta sem kaptunk érdemi választ. A fiókunkhoz nem tudunk hozzáférni."

" a Facebookon is tiltva vagyunk évek óta, rengeteg tartalom mellett például a Gyerekkarácsonnyal kapcsolatos tartalmakat is gyűlöletkeltőnek bélyegeztek. Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a Google (YouTube) is beállt az elfogultan, politikai indokkal cenzúrázók sorába."

Ha nincs érdemi válasz, olyan legyen a fogadjisten.

Nem eszik olyan forrón a kását.
Először, munkaidőben kapcsolom le és egy eset után egy alkalommal, pl. reggel 8 és 9 óra között.
Másodszor alvási-pihenési időben, hajnal 3 és 4 között és így tovább..., Természetesen progresszíven érzékenyítek, nyilvánosságra hozom minden esetben a kiváltó okot, a bizonyítékot, döntsék el a netezők, ezért jogos volt-e a kitiltás és így tovább.

Hallottál már arról, hogy zavarták, trollkodták széjjel Kádárék a Szabad Európa adását, meg Lomdont, meg a német adót, a DWellét?
Ahhoz képest a mai technika...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés