Hollik: Az illegális bevándorlók kártérítéseiről is elmondhatják véleményüket az emberek

2020. február 20. 15:33
A Fidesz kommunikációs igazgatója példaként azokat a bangladesi bevándorlókat említette, akik beperelték a magyar államot és tízmillió forintos kártérítéshez jutottak.

Az illegális bevándorlók kártérítéseiről is elmondhatják véleményüket az emberek a nemzeti konzultációban – közölte a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtökön. Hollik István a nagyobbik kormánypárt Facebook-oldalán közzétett videóban emlékeztetett: bangladesi migránsok beperelték a magyar államot és tízmillió forintos kártérítéshez jutottak.

Mindezt nem egyedül tették. Segítségükre voltak a külföldről pénzelt szervezetek, akikkel osztozhattak az adófizetők millióin” – tette hozzá. A politikus szerint „látható, hogy ezeknek a szervezeteknek a bevándorlás és a kártérítési perek elsősorban bizniszt jelentenek”. „Egyesek szerint ez a pénz jár a bevándorlóknak, mások szerint viszont gátat kell szabni ezeknek a kártérítéseknek” – jegyezte meg. Hozzátette, a magyar emberek a nemzeti konzultációban erről is elmondhatják majd a véleményüket.

(MTI)

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés