Világvége hangulat uralkodik Franciaországban

2020. február 19. 12:19

Lánczi Tamás
Mozgástér blog
A polgárháború kirobbanásának veszélye évek óta napirendben van Franciaországban.

„A Francia Közvélemény-kutató Intézet (Ifop) legfrissebb felmérése szerint a válaszadók 65 százaléka úgy gondolja, hogy a francia civilizáció össze fog omlani. Vagyis, 10-ből több mint 6 francia nem hisz abban, hogy a francia kultúra és nemzet, a ma ismert formájában, képes lenne a fennmaradásra. Ráadásul a francia civilizáció bukását vizionálók harmada úgy gondolja, hogy az összeomlás 20 éven belül fog bekövetkezni, drámai és brutális módon. Súlyos ítélet ez egy olyan nemzettől, amelyik közismerten büszke kultúrájára, történelmére, hagyományaira.

És hogy miért fog bekövetkezni a kataklizma? A világvége-hívők 27 százaléka szerint a klímaváltozás, 15 százaléka szerint a tömeges bevándorlás, 14 százaléka szerint pedig a francia társadalmat feszítő, kvázi-polgárháborús helyzetet teremtő ellentétek okozzák majd Franciaország vesztét.

A polgárháború kirobbanásának veszélye évek óta napirendben van Franciaországban. Gilles Kepel francia politikatudós, iszlámszakértő már 2016-ban úgy fogalmazott, hogy a „dzsihádnemzedék” célja Európa polgárháborúban történő elpusztítása, majd egy iszlám társadalom felépítése.

A tömeges migrációt Franciaországban gyakran a »nagy kicserélődés« (Grand Remplacement) elnevezéssel illetik. A kifejezést a francia író, Renaud Camus alkotta meg, aki szerint a mainstream politikai elit tárgyként, termékként tekint a polgárokra: »Árucikk, gyártó és fogyasztó egyben, egy dolog, egy szám, nem pedig egy emberi lény.«  Egy 2019-es felmérés szerint a franciák egynegyede hisz az elméletben, amely szerint a globalista elit azért támogatja a bevándorlást, hogy az őshonos európai lakosságot új népességre cseréljék.

Ez a borúlátás egyébként nem csak a franciákra jellemző. Szinte az összes fejlett nyugat-európai ország lakói pesszimisták nemzetük és úgy általában Európa jövőjével kapcsolatban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 150 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aristo mester ezt nagyon szépen leírta step_by_step 2 vagy 3 éve. Annak
a városnak a vírusa fogja őket elpusztítani, amely városról a himnuszuk
a nevét kapta.

A temetésre elmegyünk és egyúttal lehugyozzuk klemanszó sírját.

Szóval nem csoda, hogy ezt mondta a zsidó vezető?

Az izraeli miniszterelnök, Ariel Sharon, arra szólította fel a franciaországi zsidókat, hogy költözzenek azonnal Izraelbe elmenekülendő az antiszemitizmustól.

Az American Jewish Association jeruzsálemi értekezletén beszélt arról, hogy a zsidóknak mindenhonnan a világból Izraelbe kell költözniük, amilyen hamar csak lehetséges.

Hozzátette: azoknak, akik Franciaországban élnek, a költözés elkerülhetetlen, mert a zsidók elleni erőszak ott növekedik.

Látjuk a legvadabb antiszemitizmus terjedését Franciaországban - mondta Sharon.
(A BBC News tudósítása 2004. július 14-én)

Mint ahogy a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyve is csupán a primitívek irányadója.
Már csak azt kell eldönteni, mi a primitív?
1. Az, aki odatartja a nyakát, és beveszi, amit a cionista kultúra, média a torkán lenyom, vagy
2. Az, aki elfordul és köp egyet.

Már gyermekkorunkban, ha ibolyát szedtünk, egy-egy ellepett részt LESTOPPOLTUNK.
És ez szent volt.
Persze, van olyan rassz, amelyik nem érti a szentet.
Pontosabban, magára vonatkoztatva és csakis arra, érti.
A többi minden, mindenkié.
Az övé, az az övé, a többinek ott kuss.

...mivel pedig mi halottak vagyunk, vegyük tudomásul, hogy új éled sariad ki mellettünk. Ez is egy felfogás. Csak é nm ég túl mozgékony hulla vagyok hozzá.

A német városokban természetes, hogy van vízipipa bár. Gondolom, a németek járnak oda.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés