Ellenzéki győzelem a dunaújvárosi választókerületben

2020. február 16. 20:09
Ismét ellenzéki jelölt győzött az időközi országgyűlési képviselőválasztáson Dunaújvárosban és környékén.

Időközi országgyűlési képviselőválasztást tartottak vasárnap a Fejér megyei 4. választókerületben, ami Dunaújvárost és környékét foglalja magába. A választásra azután került sor, hogy a 2018-ban képviselőnek választott Pintér Tamást (Jobbik) 2019-ben Dunaújváros polgármesterének választották.

A szavazatok 98 százalékának összeszámlálása után Kálló Gergely, a Jobbik, a DK, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd közös jelöltje 56 százalékán áll. 

Fő vetélytársa, Molnár Tibor független jelölt 37 százalékon áll. A Fidesz nem állított hivatalos saját jelöltet, Molnárt támogatta a választáson.

Összesen 378 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A papírforma az itt kb. a 40-60, majd kiderül."

Jó, ehhez nem kellett egy Török Gáborba oltott Lackner Zoltánnak lenni.
Ami érdekes, hogy pl. a 2015-ös időközikhez képest is (amikor 3-ból 3-szor bukott a Fidesz, úgy, hogy még teljesen külön indult az ellenzék, és a 3 kerületből 2 - szöges ellentétben a mostani dunaújvárosi esettel - inkább fideszes kerület volt) alacsony volt a részvétel. Egyik oldal sem igazán aktivizálta magát.

Várjál csak, hogyan is szokták a turóbellenzékiek számolni: aszondja... 18% szavazott a moslékkoalíció jelöltjére, 82% ellene. :))))))

Na, ennyit ezekről a marhaságokról.

Rákosi is megmondta, hogy ahol a kommunisták alszanak, ott az ellenség dolgozik. Sztalinvárosban nincs ilyen gond, az elvtársak nem aludtak.....

Ellenzéki győzelem nyilas nadrágban, vörös pólóban és szivárvány kitűzővel, orrbefogás mellett. A többieken nem csodálkozom, de az LMP tragédia. Zsidó liberálisok hogy tudnak ölelkezni a nácikkal, nem fér az eszembe. Igaz, az LMP hamarosan eltűnik a süllyesztőben. András! Mivé lett a gyermeked, gondoltad volna?

Ahogyan a 2015-ös időközikből sem lehetett levezetni a 2018-as fideszes tarolást.

Tulajdonképpen igazad van, már ami a szegénységet illeti. Valóban erről is kellett volna beszélni, a pontos társadalmi diagnózisba ez is beletartozik. A vitathatatlan gyarapodás, életszínvonal növekedés mellett, a szegénység is jelen van, amit nem tudott felszámolni az azt a kormányon naponta számonkérő balliberális oldal sem kormányzása idején.

Máris felbomlott az ellenzéki összefogás Kaposváron

https://hvg.hu/itthon/20200216..

El is altatja ezzel a szöveggel magát, de majd felébred 2022-ben.

Én nem így láttam a képeken. Löttyedt volt az és a 12,5 cm csak vágyálom volt Gréczinek.

Micsoda grandiózus tervek!
Konkrétan, mit jelent a " több egyéni szabadság"? Miből látszik, hogy most nincs?
" kevesebb állami költekezés" Hahaha.... Mint az önkormányzatoknál a plusz polgármester helyettesek beiktatása, mindenkinek maximálisra emelt fizetések!
" így több marad az embereknél, stb.."
A fentiekből simán következik! :DDDDDD Mondd te hol élsz, és mit látsz október óta az önkormányzatoknál? Mindenesetre figyelj, hátha meglátod a valóságot!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés