Virágcsokrokkal és piros szívekkel teli az ország

2020. február 14. 11:59

Donáth Anna
Facebook
Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe.

„Jó ideje már Magyarországon is ünneplik a Valentin-napot, azaz a szerelmesek napját. Virágcsokrokkal és piros szívekkel teli az ország. Ez a szerelem azonban messze nem csak a Fidesz által előírt keretek közt létezik. Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe.

Ez azoknak a szerencsés embereknek a napja, akik megtalálták a párjukat. Akik szerelmesek – hiszen egyáltalán nem magától értetődő, hogy mindenki automatikusan, pláne parancsra boldog lehet.

A mi politikánk szabadságot és szerelmet jelent. Nem írjuk elő, kit és hogyan szeress. A legfontosabb célunk az, hogy a lehető legboldogabb legyen a lehető legtöbb ember. Azzal, akit szeret. Boldog Valentin-napot a szerelmeseknek, és sok sikert azoknak, akik még nem azok!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Okosabb maradt volna ( legalább látszatra), ha hallgatott volna.

Gusztustalan ünnep, gusztustalan politikus.

Annácska, az EP-ben Cseh Katalinnal idétlen fruska módjára röhögcsélő képviselő. Mert egyáltalán nem viselkedtek politikusként.


Tényleg!
Jó szemed van (minden értelemben).

Még az 5. kerületi Aldiban is, ahol azért jó sok ember megfordul naponta, érintetlenül álltak a Valentin- napi ilyen olyan holland import cserepes virágok. Nekünk ez nem ünnep, valahogy nem a miénk...

"Virágcsokrokkal és piros szívekkel teli az ország" + botmixer

És Annánál felbőg egy piros botmixer....

„Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet...”
( B. Sylvi szépségkirálynő )

Donáthnak könnyű volt leírni ezt a sok hülyeséget, mert a mindent megengedőnek nem kell disztingválnia, gondolkodnia. Ez a buta és felelőtlen liba olcsó népszerűséget hajhászik, ezért óvakodni kell tőle, s a mérgezett, mert emberellenes szavaitól.

"Isten a kevélyeknek ellenáll" / Jak 4.6 /.

"Mindaz, aki erre a kőre ráesik, összezúzódik, akire pedig ráesik, szétmorzsolja azt" / Lk 20.18 /.

De még ez "jobb fajta" is önellentmondásban él, mert bár "mindent lehetségesnek tart", de mégsem, mert azt nem tartja lehetségesnek, hogy elismerje, csak a férfi-nő szerelem rendjénvaló.

"Az alvilág kapui nem vesznek erőt rajta" / Mt 16.18 /.

Tolvajok ezek ide is lopni járnak!

A Momentum a szexuális deviánsok pártja, persze, szeressék Ők is egymást, otthon, a lakásban, nem sértve a jó ízlés szabályait. csak ezt, nincs itt szó semmiféle politikai, Orbán-féle dogmákról, csak hangsúlyosan a kölcsönös érzékenység tiszteletben tartásáról, a jólneveltségről. Ami elemi szabály.

Lassan fakadnak a rügyek a mandulafán, ez is Orbán hibája......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés