Fidesz: A baloldal a „Nők 40”-et sem szavazta meg

2020. február 12. 12:59
Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták a nyugdíjakat elértéktelenedni, az áram árát a nyugdíjasoknak duplájára emelték – olvasható a közleményben.

A baloldal a „Nők 40”-et sem szavazta meg – emelte ki közleményében a Fidesz Korózs Lajos (MSZP) sajtótájékoztatójára reagálva. A szocialista politikus azt mondta: az MSZP a férfiaknak is lehetővé tenné a negyven év szolgálati jogviszony utáni nyugdíjba vonulás lehetőségét.

A Fidesz érdekesnek nevezte, hogy a baloldalt, amikor kormányon volt, „annyira nem érdekelte a nyugdíjasok sorsa”. A baloldal a „Nők 40” programot sem szavazta meg, amelynek köszönhetően már több mint 270 ezer nő, édesanya, nagymama tudott kedvezményesen nyugdíjba menni – emelték ki.

Gyurcsány és a szocialisták elvettek egyhavi nyugdíjat, hagyták a nyugdíjakat elértéktelenedni, az áram árát a nyugdíjasoknak duplájára emelték, miközben Gyurcsány a saját cégének levitte azt” – jegyezték meg. A Fidesz kormányzása óta törvény garantálja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, nyugdíjprémiumot fizetnek, csökkent a rezsi, a nyugdíjasok külön rezsiutalványt kaptak és tízedik éve biztosítják a „Nők 40” programot – írta a Fidesz.

(MTI)

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A svájci indexálás megszüntetését is ők szavazták meg a Bajnai-rezsim idején 2009 évben.

Kezdjük ott, hogy a nyugdíj fogalmat helytelenül használjuk.
Nyugdíj: a mindenkori alapévek száma, ha jól tudom, ez 40.
A 40 év alatti: résznyugdíj, így kellene használni.
Különben meg: az, hogy "A baloldal a „Nők 40”-et sem szavazta meg", nem jelenti azt, hogy mással is így járna el.
Pl. esélyes, hogy a magyar bal-lib oldal megszavazza, hogy azok kapjanak nyugdíjat, akik nem dolgoztak, és azok pedig ne kapjanak, akik dolgoztak.
Ezeknek semmijük nincs, amazok meg már elég pénzt szereztek maguknak jelszó alatt...

Az osztrákoknál nem volt rendszerváltás, ami után tombolt a munkanélküliség, aztán biztosan rendesen bejelentették a dolgozókat és nem zsebbe fizettek a fizu egy részét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés