Kiáll a szabad véleménynyilvánítás mellett Zuckerberg

2020. február 3. 18:54
A Facebook vezérigazgatója szerint egyre több dolog kerül fel arra a listára, amiről a nyilvánosságban nem szabad beszélni, és ez nem tetszik neki.

A Facebook vezérigazgatója interjúban nyilatkozott a cég új irányvonalát illetően – írja a Dailywire.

Zuckerberg kifejtette, hogy korábban az volt a céljuk, hogy lehetőleg ne bántsanak meg senkit. Szerinte mostanra jutott oda a helyzet, hogy nem kerülhetik el, hogy a saját véleményüknek, alapelveiknek is hangot adjanak, ugyanis ezek egyre vitatottabbak.

A korábbi kommunikációjukat illetően elmondta, hogy az alapján az emberek véleménye meglehetősen pozitív és felszínes lett a Facebookról. Ezek után a véleménynyilvánítás szabadságáról és a cenzúra terjedéséről beszélt.

„A Georgetownon tavaly beszédet mondtam az elveinkről, a szabad szólásról, és ez az a terület, ami érzésem szerint támadás alatt van most. Egyre inkább felszólítanak minket, hogy cenzúrázzunk számos különböző dolgot, ami egyre inkább kényelmetlen a számomra. Úgy érzem, mintha egyre csak növekedne a nyilvánosság előtt ki nem mondható dolgok listája, és ezzel én nagyon nem értek egyet.”

Tisztázta, hogy itt természetesen nem a terrorizmusról, a gyermekek kihasználásáról vagy az erőszakra való felbujtásról beszél. Ezeket továbbra is tiltják, de a jövőben a személyes adatok védelmét komolyabban kívánják venni. Sokak szerint ezzel csak a „rosszfiúkat” védik, de szerinte ez nem igaz.

„Úgy gondolom ez az új megközelítés sokakat ki fog akasztani, de a korábbi hozzáállás is bántott embereket, így kipróbálunk valami újat” – összegezte.

A beszélgetést itt tekinthetik meg.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ne panaszkodjatok, rosszabb is lehetne. A facebook a demokraták ellen fordult, és ez nagy szó. Eddig Hollywood, az összes közösségi média, és a képmutató demokraták egy követ fújtak, emiatt k.... nehéz volt ellenük fellépni, de most fordulhat a kocka.

Zuckerberg nyilván most is a saját érdekeit képviseli, de ez most jól jöhet. A píszí terrornak egyszer és mindenkorra véget kell vetni.

A rendszer egyelőre nem változott meg, de az irány, szerintem, sokkal kedvezőbb. A twitter meghajolt a cenzorok akarata előtt.

Küldhetek idézetet a kurucról?

Z-bergék qrva nemzetségének ez a szabad vélemény-nyilvánítás.
Irtani a keresztény, hetero fehér kommenteket.

"KIÁLL A SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS MELLETT ZUCKERBERG"

HaHaHa. Ezt elmondta a kancellár asszonynak is?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés