Hillary Clinton: Mark Zuckerberg olyan, mint egy idegen hatalom

2020. január 26. 22:00
Hillary Clinton szerint a Mark Zuckerberggel való tárgyalás olyan, „mintha egy idegen hatalommal tárgyalna”, és meggyőződése, hogy a Facebook kifejezett szándéka Donald Trump újraválasztása.

A The Atlantic tudósít Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt kijelentéseiről, aki a Sundance filmfesztiválon vett rész egy beszélgetésen. 

Clinton hosszasan kritizálta Mark Zuckerberget, a Facebook atyját és vezetőjét. Szerinte Zuckerberg „trumpi” és „autoriter” érveket használ, a vele való tárgyalás olyan, „mintha egy idegen hatalommal tárgyalna”, Zuckerbergnek „óriási hatalma van”, a Facebook pedig „egy olyan globális vállalat, aminek olyan óriási befolyása van, amit még csak most kezdünk megérteni” – fejtegette.

Hillary Clinton szerint a Facebook „nem csak újraválasztani fogja Trumpot, hanem egyenesen az a szándéka, hogy újraválassza Trumpot”. Az Atlantic kommentárja szerint ezzel arra utalhat, hogy például Elizabeth Warren demokrata elnökaspiráns nekimenne a Facebooknak, újraszabályozva az óriáscég működését.

A demokrata politikus kifejtette: Zuckerberget „valahogy meggyőzték”, hogy „az ő és a Facebook érdeke, hogy ne menjen szembe Trumppal. Ez az, amit hiszek.”

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Demokraták a saját maguk ellenségei. nemrég kiesett az előválasztásból az egyetlen komolyabb fekete jelölt, erre többen megvádolták a demokratákra szavazó fekete szavazókat, hogy rasszisták. A jelölt kapott valami 4%-ot, a feketék viszont a lakosság 13%-t alkotják, ráadásul felülreprezentáltak lehetnek a demokrata szimpatizánsok közt. Bernie Sanders, és Joe Biden túlságosan fehér heteró patriarchális.

Szóval a baloldal identitáspolitikája, úgy tűnik, végre beérett. Saját magukat tépik cafatokra. A saját jelöltjeiket, közben meg a saját szavazóikat szidalmazzák.

Áááááá..... csak véletlen egybeesés lehet. :)))))

+ eljátssza ez a ..., hogy ő bizony az igazság mellett áll, ő, Hillary a fekete nemzetség törzsének, ahová Zuckerberg tartozik, a legádázabb ellensége.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés