„Teljesen kizárt a DK-val való együttműködés” – a Jobbik tisztújítóján jártunk

2020. január 25. 21:47
Ezt mondják – vagy nem mondják – a Jobbik-küldöttek a Jobbik jelenéről és jövőjéről. Videó!

Jakab Pétert választotta elnöknek január 25-én rendezett tisztújító kongresszusán a Jobbik. A rendezvényre a Mandiner TV stábja is ellátogatott. Mivel kollégáinkat a Jobbik biztonsági emberei a délutáni sajtótájékoztatóig nem engedték be a helyszínre, a kongresszus végén a távozó küldötteket kérdeztük több-kevesebb sikerrel arról, hogy mit szólnak az eredményhez, Jakab Péter elnökké választásához, illetve mit várnak a Jobbiktól a jövőben.

Jakab Péter egyébként teljes győzelmet aratott, ugyanis sikerült a nyolcfős elnökséget (elnök, elnökhelyettes, plusz hat alelnök) a saját embereivel feltöltenie. A Jobbik új alelnökei Ander Balázs, Dudás Róbert, Lukács László György, Potocskáné Kőrösi Anita, Szilágyi György, és Z. Kárpát Dániel lettek. A tisztújításon a pártban lévő másik erőcsoport, Szávay István és társai vereséget szenvedtek, sem Bencsik János, sem Stummer János nem kerültek be a pártvezetésbe. 

Összesen 119 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Győzött a Dobrev tagozat a Jobbikban.
Szebb hazaárulást!

A stílusod elviselhetetlen.
Ne állj kötélnek, nem éri meg, mellőzd az a nyüszítő pitiáner kis provokátort. Napi 6-8 órás üzemben rontja itt a levegőt. Nem kellene telekáromkodni a fórumot, arra hajt. x-eld ki, és kész.

„Teljesen kizárt a DK-val való együttműködés”

LOL :))))))))

Hogyan lehet "kizárt" valami, ami TÉNYSZERŰEN, széles körűen MEGVALÓSULT (2019 október), és jelenleg is folyamatosan létezik (holnap Győr, nemsokára Dunaújváros)?

Elkezdtek?
Már rég túl vannak bármin, amit a Dávid Ibolya-féle MDF csinált...

A Nagyformátumú megpuccsolta D-209 elvtársát, trükkök százaival megverte a Patást, KariFeri - aki körül elfogyott a levegő - nyakába sózta embereit. A Mozgalom beszántása ujjgyakorlat Dobrevéknek. Azt az öngyilkos jelöltet nem lehet megmenteni aki folyton visszaugrik a hellerizmus vízébe.

Ha már te sem hiszel nekik:-)
Na ugye, hogy együttműködnek:-))))

Teljesen kizárt? Már rég összefeküdtetek Gyurcsánnyal ribik!
A dákó párton kívül, már csak kettővel nem. Fűvel, meg fával.

De komolyan... "teljesen kizárt a DK-val való együttműködés"... miközben egyetlen egy nem a DK-val (MSZP-vel stb.) közös jelöltet SEM állítottak a 2019. októberi önkormányzati választáson, polgármesterjelöltek tucatjai mögött konkrétan is ott állt a DK-MSZP-(stb.)-Jobbik szóösszetétel, sőt több megyében még a lista is DK-MSZP-(stb.)-Jobbik közös lista volt. Ma lesz választás Győrben, ahol az MSZP-s nímand DK-MSZP-(stb.)-Jobbik közös jelöltként indul, konkrétan oda van írva a szavazólapra!

Ezek mi a frászról ugatnak?!? Tényleg pszichedelikus anyagot sejtek emögött...

Ez a Szilágyi is egy vicc, Z. Kárpáttal egyetemben.
Elég vicces lenne elővenni a 2006-2015 közötti megnyilvánulásaikat. Bármelyiket, random.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés