A davosi végzetkufárok új sötét korszakot hirdettek az éghajlattudomány számára

2020. január 23. 15:41
Sherelle Jacobs
The Telegraph
Az olyan aktivisták, mint Greta egy egyértelműen diagnosztizált betegséggé egyszerűsítik az éghajlatváltozást, amelyet pontos határidők betartásával lehet kezelni, miközben mindannyian fizetjük a számlát.

„ [...] Mikor lépett be a nyugati civilizáció az új sötét korba? Erre a kérdésre Greta davosi, gépies protestációinak hátborzongató jelenetei adhatnak választ.

A menedzsmentizmus egy olyan ideológia, amely kitöltette a kommunizmus összeomlása és a hetvenes évek utáni piaci kapitalizmussal való csalódás által létrehozott vákumot, és a társadalom minden szegletét megfertőzi. A lényege, [...] hogy minden problémát úgy kezel (mint a cégek), mintha azok általános, optimalizált folymatokkal lennének megoldhatóak.

Így

az olyan aktivisták, mint Greta egy egyértelműen diagnosztizált betegséggé egyszerűsítik az éghajlatváltozást,

amelyet pontos határidők betartásával lehet kezelni, miközben közösen fizetjük a számlát.

És az elitünk – ugyanezen arrogáns véleményt osztva, hogy minden szakértelemmel rendelkezünk a Föld összetett problémáinak megválaszolásához  –, óvatosan megtagadja minden olyan tény elismerését, amely kétségbe vonja az általuk már megállapított „tényeket”.

Sajnos, míg ez a menedzsmentizmus önmagába nem zuhan, valószínűleg megrekedtünk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahogyan Magyarországot felfalták, megsemmisítették, 1919-cel kezdődően a keletről jött világjobbítók, ma UGYANEZ JÁTSZÓDIK LE AZ USA-BAN ÉS AZ EURO-ATLANTI VILÁGBAN...
Ma a hamis világjobbítók állnak győzelemre.
De ebbe a győzelmükbe az egész USA, sőt a világ nagy része beleremeg, de valószínű, inkább: belepusztul - eddig a sajátom, ami ezután jön, meglepetés, ha elárulom: neokohn hsz-ek, íme:
---------
"A háborút a nemzetközi bankok, illetve az azokat leképező globális monopóliumok ellen vívták és vívják, melynek egy-két (három-négy?) év múlva a végéhez érünk, hacsak addig a vesztesek - melyek fundamentális érdekei és meghatározó befolyása országhatárokon túlnyúlik - ki nem robbantják annak fegyveres formáját valami zaftos provokációval."
Tehát a nemzetközi bankok zaftos provokációja nem kizárt...

--- "Igen egyet tudok érteni veled. igazából 1914-ben nem volt recesszió, sőt igen stabil és gyarapododó gazdasági környezetben éltek európában. Az EU és a németek az újra felosztásból nem fognak profitálni csakis azok az európai országok, akik korábban is profitáltak a gyarmati rendszerből: angolok, franciák, usa. A többiek csicskák."
Tehát: beigazolódik, az egész I. világháború valójában Németország lenyomására épült, és persze a velük szövetségesekére, legelsősorban Magyarországra. Mi ugyanis kirívóan sikeresek voltunk a zsidóság asszimilációjában, ezt nem tűrhették, meg kellett ezért büntetni bennünket, precedensként!
---"A bankrendszernek nem lesz vége, viszont a töredékére fog zsugorodni. A második világháború után a bankszférának - beleértve a befektetési alapokat is - a gazdaságban megtermelt haszonnak mintegy öt százaléka jutott, ma ez kb. ötven, vagy afölötti. Ez abnormális, és a vagyonkoncentrációval karöltve mély válsághoz fog vezetni a végfogyasztói kereslet beszűkülése miatt.
Ugyanakkor mindez nem a szabályok áthágásából fakad, hanem a rendszer sajátja, és részben ennek tudható be a gazdaság ciklikussága, de csak részben, mert van benne tudatosság is. A válságokon eddig ugyanis a bankok jól megszedték magukat, hisz elérkezett az ő idejük az addig hízlalt birkák megnyírásával a tömeges csődök és felvásárlások révén, de úgy tűnik, hogy most nem ez a helyzet, mert ezúttal a kisebbik rész helyett minden bizonnyal az eddig építgetett adósságpiramis nagyobbik hányada fog bedőlni, és maga alá temeti a többségüket. Ennek megvan a maga oka, de ez itt nem fér el.
A harc azért folyik, hogy kire dőljön rá elsősorban, a bankokra, vagy a reálgazdaságra, és Trump az előbbin dolgozik, mert ez alkalommal nem fogják a bankokat állami pénzből kihúzni a bajból, de a túlnyomó részüket nem is lehetne, mert annyi pénz a világon nincs. Azért bízzunk, hogy valahogy elmarad, de kevés esélyt látok rá."
Ehhez semmiféle kommentár nem szükséges, az egész klímahiszti a banki rablóterror elfedésére szolgál!
Greta és a nihilista, hisztérika zöld-bal-lib a nemzetközi pénzoligarchia tudatos vagy tudattalan, de mindenképp aljasul hasznos idiótái...

https://www.origo.hu/nagyvilag..

Azért a Gloria viharhoz hasonló vagy 40 éve nem volt Spanyolországban. Ráadásul az elmúlt néhány hónapban volt vagy három rendkívüli időjárási eseményük. Azt persze, hogy ez mennyire természetes vagy emberi folyamatok eredménye, azt nem lehet biztosan tudni, az eredményt azonban a bőrükön érzik. ( A Gloria olyan helyeken pusztított, amelyeket mi igen kellemes éghajlatú városoknak - Valencia, Alicante - ismerünk. )

Közben Kínában új biológiai fegyver robban:
http://www.cctv.com/

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés