Novák Katalin: A mai szavazás súlyos érv lesz, hogy új szövetségeseket keressünk

2020. január 16. 15:59
Amikor arról döntünk majd, hogy maradjon-e a Fidesz a Néppártban, a mai szavazás súlyos érv lesz amellett, hogy új szövetségeseket keressünk – fogalmazott Novák Katalin.

„Akik EPP-s létükre ellenünk szavaztak, azok ismét azt bizonyították, hogy számukra a szövetségünk mit sem ér, fontosabb a rájuk nehezedő liberális nyomásnak és elvárásoknak való megfelelés, mint a jog és az igazság” – nyilatkozta az atv.hu-nak a Washingtonban tárgyaló Novák Katalin, a Fidesz alelnöke az Európai Parlament határozatát értékelve.

Összesen 303 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már rég ki kellett volna lépni a Néppártból.

"A vitát követő csütörtöki szavazáson 446 szavazattal, 178 ellenében, és 41 tartózkodás mellett ..."
A modern történelem 100%-ban bizonyíték rá: minden - FIKCIÓRA alapozott, NÁCI ÉS BOLSEVIK-KOMMUNISTA - parlamenti határozat EMBERIRTÁSBA, torkollott, TÖMEGGYILKOSSÁGOKAT hozott maga után.
Az itt felsorolt vádpontok: fikció, jogilag egyetlen vádnak nem mutatták be a Btk.-pontját.
Ezért, a 446 megszavazó ELKÖVETTE AZ: emberiesség elleni bűncselekményt, tudatos vagy hanyag magatartás miatt.
A humanitás, az alapvető emberi értékek eltiprása, ha bárkit, országot, kormányt, államot, népet kézzelfogható jogi bizonyíték hiányában megbélyegeznek, rossz hírét keltik, ezáltal gyűlöletet szítanak ellene!
KIEMELT BŰNÖSÖK A MAGYAR ELLENZÉKI EU-PARLAMENTI KÉPVISELŐK:

ARA-KOVÁCS Attila

Cseh Katalin

Dobrev Klára

Donáth Anna Júlia

Gyöngyösi Márton

Molnár Csaba

Rónai Sándor

Ujhelyi István
Ezek a képviselők a Nürnbergben állított kritériumok alapján: BŰNÖSÖK EMBERIESSÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNYBEN.

A ballib szárny volt. Tudod, a néppárt nem egységesen kereszténykonzervatív.

Jó lenne már kilépni. Az epp bebizonyította, hogy köze nincs a gyökereihez. A ballib rángatja őket, az epp meg hagyja magát.

Gondolom, lesznek néhányan, akik velünk tartanak.

Igazából nem értem, hogy miért örülnek egyesek a Néppárt és a Fidesz
szakításának. Mert mi történik, ha a Fidesz nem lesz tagja a frakciónak?

Tévedni tetszik. Ebben a politikában nem a (minősített) többség dönt.
Ha korábban betartják a saját maguk által hozott szavazási
szabályokat, akkor most ez a szavazás nem történt volna meg.

De nincs ezzel baj, szépen napvilágra került, hogy ki kicsoda. Mint
amikor 207-en bizalmat szavaztak Feltónak. Annak is meglett az
eredménye egy kicsit később, ennek is meglesz.

Válaszok:
kalotaszeg | 2020. január 16. 22:56

Az itt kommentelő ellenzékiek a kárörvendésen és az útszéli-alpári hangvételű Fidesz és Orbán szidalmazáson túl semmit nem produkálnak. Novák Katalin értelmes módon megfogalmazott egy reagálást, a közlésére illene tisztességesen válaszolni.

A szlovenekre gondolok

Hozzászólásaidat nézve, te már életedben a pokolban vagy...

Jézus nem gyűlölt senkit.

Hallottál arról, hogy a Magyarok Nyílai terror robbantását Draskovics a titkosszolgálattal vétette videóra és azt nyomatta mint a magyarok nyílai?

Van benne valami. Zsarolni nagyon tudnak, mert ez is európai érték...

Orbán sajnos nem ismerte fel időben, hogy a Néppárt, már semmilyen konzervatív értékrendet nem képvisel, a német CDU/CSU már régen lefeküdt a szociáldemokratáknak, Bajorország is elesett, miként egész Németország, a CDU/CSU egymás után bukik a tartományi választásokon, a Zöldek kegyelemkenyerén fogja befejezni az életét, a CDU/CSU gerinctelen, megvásárolható, elvtelen politikusok gyűjtőhelye, a Néppárt a liberálisok cselédje lett, történelmileg megbukott.

Egy, a V4-ek szövetségére épülő kelet-közép-európai, észak-déli irányban bővülő gazdasági szövetségi rendszer kiépítését kellett volna jobban felkarolni.

Másik nagy tévedése Orbán Viktornak, hogy nem ment elébe Heller Ágnes, a végén sikeresnek bizonyult koalíciós terveinek. Megrettent attól, hogy a balliberális oldal által naponta lenácizott Jobbikkal egy külső támogatásra épülő kapcsolatrendszert alakítson ki. Ugye emlékszünk, a balliberális média naponta nácizta Orbánt és a Jobbikot is, majd a végén, s napjainkban ugyanez a média beemelte a Jobbikot a progresszív európai, humánus, zsidó és cigány szerető pártok sorába, fátylat terítve a múltra, sakk-mattot adva Orbánnak.

A neoliberális úthenger már felőrölte a nyugat-európai konzervatív erők jelentős részét, a maradék utóvédharcot folytat, ha ők is elesnek, akkor szabaddá válik a tér a kelet-közép-európai régió eltaposására is.

S itt felejtsük el a pártokat, a nagy humanitárius eszméket, szemfényvesztő, demokrácia lufikat, az őket fizető, mozgató gazdasági érdekcsoportok mozgatják a bábukat, benne a Momentumot, Dobrev Klárát is.

A magyar balliberális pártok is a nemzetközi nagytőke strómanjai.

Ja, persze nem, mondod Géza a tizediken, azért laksz a panelben, mert Orbán Viktor mindent ellopott, szegény MSZP is éhségmenetre kényszerült, Gyurcsány sem képes Orbán miatt a rezsijét fizetni, s most készül a miskolci Avas lakótelepre költözni, Bajnai lesz a szomszédja. Orbán éhezteti a gyerekeket, s nem akarja beengedni az országba a szegény afrikai és arab menekülteket, akik talpra állíthatnák Európát. Bezzeg Cseh Kata, Donáth Anna parlamenti fizetésük feléből borsodi cigány családokat támogatnak, a kisemberrét dolgoznak megszakadásig. Igen , Feri alatt jobb volt, igaz állandóan emelték a gáz árát, de jólétben éltünk, s ki tudtuk fizetni, az orvost, a gyógyszereket is, nem is volt annyi beteg ember, mint Orbán alatt, ezért be is kellett zárni a beteg nélkül maradt kórházakat, Feri amit megígért, be is váltotta, s ha 22-ben az elvtársaim győznek, megint felvirágzik az ország. Jani szomszédom is ezt mondja, ugyan melós, de a lányát Gergő most dugta be egy havi egy millás állásba a városházán, a baloldal szereti a kisembert, s nem lopnak.

Még egy bejegyzés, ami a beszűkültséged iránti leküzdetlen szervilizmusod poklából íródott.

Ha a büszkeségen múlna, már régen.
De itt nem a büszkeség a tét, hanem az igazság és a Néppárt karaktere. Szerintem érdemes volt a második mérföldet is végigjárni. Most tiszta az ügy: nincs miért maradni, ezekkel nem lehet. És az is világossá vált, hogy holt tart az EPP, holt tart a CDU és hol tart Manfred Weber.

Ha nem lenne tartásuk, már lefeküdtek volna Manfred Webernek, nyalták volna Juncker talpát és körbeajnároznák a Soros-NGO-kat.

Annyiban csúsztat a 24hu meg te is, hogy szerda este meghirdették a pártfegyelmet.

Emlékezz: Amikor először szavaztak a Sargentini-döntésről, szinten hirtelen módosították a szavazási szabályokat.

Akárhogy is: Erre a Magyarország elleni eljárásra ráég a többszörös becstelenség, alattomosság, szakszerütlenség (a korlátot Sargentini ezerszer is leégett), koncepciós folyamatok, Soros-befolyás és - ami a legocsmányabb: az árulás. Sajnos az árulást nem kenhetjük más országra.

Úgy áll a helyzet, hogy az EU, EP helyett a V4-ek dolgoznak, az EU bürokratái pedig csak üres dumát folytatnak és az EU a kontinensek tekintetében egyre hátrébb kerül.

Megint bizonyítást nyert, hogy Dobrev Klára nem mondott igazat.

"Nemzeti hatáskörben marad a minimálbér megállapítása, amelyet elsősorban a szociális partnerek alkufolyamata kell hogy meghatározzon az Európai Bizottság most kiadott állásfoglalása szerint."
https://magyarnemzet.hu/gazdas..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés