Igazi szörnyeteg képe rajzolódik ki a Jeffrey Epstein ellen készített vádiratból

2020. január 16. 7:40
Az ügyészek a bíróságra beadott iratokban azt írják, hogy Epstein a legtöbb áldozatát modellkedés lehetőségével hálózta be és csábította el.

A dokumentumból kiderül, hogy a férfi két magánszigetet használt a Virgin-szigeteken, ahol csaknem két évtizeden át csempészett és erőszakolt meg lányokat.

A szerdán benyújtott vádiratból például kiderül az is: előfordult, hogy Epstein kutatócsapatot állított össze egy 15 éves lány előkerítésére, aki úszva próbált elmenekülni az egyik szigetről, és akit úgy tartott fogva, hogy elvette az útlevelét. A dokumentumok egy olyan áldozatról is írnak, akit masszőrnek szerződtettek, majd megerőszakoltak a szigeten. Ő is menekülni próbált, de elkapták és megfenyegették, hogy bántalmazni fogják, ha engedelmeskedik.

A vádirat szerint a 12 és 17 év közötti lányok elleni bűncselekményeket 2001 és 2018 között követték el a Virgin-szigetekhez tartozó Kis Szent Jakab-szigeten, amely Epstein magánbirtoka volt. A dokumentum azt állítja, hogy Epstein a szomszédos Nagy Szent Jakab-szigetet azért vásárolta meg, hogy senki se láthasson be magánbirtokára, ahol a bűncselekményeket elkövették.

2005-ben bűnösnek vallotta magát

Az ügyészek a bíróságra beadott iratokban azt írják, hogy Epstein a legtöbb áldozatát modellkedés lehetőségével hálózta be és csábította el, és számítógépes nyilvántartást vezettek a Virgin-szigeteken és közelükben található kiskorú lányokról. Bár egy 2005-ös perben bűnösnek vallotta magát Floridában, amikor egy 14 éves lányt erőszakolt meg, s ezért bejegyzett szexuális bűnelkövetőként kellett magát regisztráltatnia, a Virgin-szigeteki hatóságokat soha nem engedte be magánszigetére, mert arra hivatkozott, hogy magánbirtoka a sziget kikötőjénél kezdődik, azon belülre házkutatási engedély nélkül nem léphetnek be.

A hatóságokkal mindig a Saint Thomason lévő irodájában találkozott.

Epstein hagyatéka

A vádirat magáért beszél, és leírja mindazt az embercsempészetet, szexuális visszaélést, kényszermunkát, amelyet fiatal nők és kislányok ellen követtek el, akik között 13 éves is akadt” – fogalmazott a vádirat benyújtásakor újságírók előtt Denise N. George ügyész, aki szerint Epstein bűntársai jelenleg is azon dolgoznak, hogy a bűncselekmények nyomait eltüntessék.

 Az Epstein 577 millió dolláros hagyatékát kezelő alap a Virgin-szigeteken van bejegyezve. A vádhatóság több száz millió dollárt szeretne ebből lefoglalni, köztük az Epstein által megvásárolt szigeteket is.

Jeffrey Epstein 2019 augusztusában állítólag öngyilkos lett a börtönben, ahová újbóli letartóztatása után került őrizetbe.

(MTI)

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az igazi kérdés manapság már az, hogy Ghislaine Maxwell, Epstein lelki és tettestársa vajon bíróságra kerül-e? Ha nekem kellene tippelnem azt mondanám nem, izraeli titkosszolgálati ügynököket az USA-ban nem szoktak vegzálni. Az Epstein-Maxwell páros igazán hasznos munkát végzett Izrael szempontjából- gyakorlatilag a politikai paletta minden oldaláról sikerült kompromittálniuk vezető politikusokat a Clinton-Trump skálán.

Válaszok:
kalotaszeg | 2020. január 16. 8:58

Nem is bárkit fenyeget az, hogy szexuális bűnöző áldozatává váljon. Kiszemelik őket.

Pontosabban a pártoktól független Moszaddal. Ghislaine Maxwell apukáját a James Bond filmeket idéző halála után úgy temették mint egy hőst, hiszen ő a zsidó államnak tett soha el nem feledhető és elmondható szolgálatot.

Egy tisztességes zsidó embert bizonyára érzékenyen érinti, ha egy kalap alá veszik, "a zsidókkal"... És joggal.
Már csak annak kellene utánajárni: mennyi a súlyuk a tisztességes zsidóknak és mennyi a tisztességteleneknek?
A kérdés persze költői, de magyarázatot ad a zsidóellenességre, legalábbis ösztön szinten.
Mivel a rossz zsidókról szóló hírek nyilvánvalóan erősebben hatnak, mint a jóké...
Itt a nagy gond az, hogy a tisztességes zsidók is minduntalan elhatárolódást, állásfoglalást, Facebook-letiltást ecetera követelnek, amikor sérelmet éreznek.
Ám ezt soha nem teszik meg, ha zsidó az elkövető. Tehát a kettős mérce, amelyet - nincs más magyarázat - önző okból alkalmaznak.
Ez a gond.
Ami a témát illeti:
Epstein és G. Soros ugyanannak az építménynek a malterozói.
Epstein az árnyékos hátoldalé, Soros a déli, napfényes oldalon szorgoskodik.
Epstein sötét színeivel szemben Soros világosabb színeket fröcsköl.
Ez a dolguk, ezért tartják őket.
Kik?
Bizonyos, hogy nem a tisztességes zsidók.
De az is bizonyos, hogy a károk, amiket a keresztény kultúrának, embereknek okoznak: iszonyúak...

És a keresztény világ válasza szinte minden esetben a tisztességesekre csapott le, mivel káoszhelyzetben született.
Ezt a káoszhelyzetet az építővezérek a Soros-Epstein-féle álkőművesekkel hozatták létre, tudatosan, előre kitervelten.
Az így kikényszerített áldozatok mártírsága mögé bújva ácsolják uralmukat...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában