Katkának az Európai Parlamentben a helye

2020. január 15. 7:34

Donáth Anna
Facebook
A Momentum Mozgalom tavalyi EP-kampányában bizonyosodtam meg végleg arról, hogy Katkának az Európai Parlamentben a helye.

„Cseh Katalint a 20 legígéretesebb európai képviselő közé választotta a POLITICO!

Mélyen egyetértek: a Momentum Mozgalom tavalyi EP-kampányában bizonyosodtam meg végleg arról, hogy Katkának az Európai Parlamentben a helye. Erre a feladatra született, és kiválóan képviseli az általa vitt témákat Brüsszelben! Azt kívánom, sőt, segítem a Momentummal, hogy ezt az "ígéretet" hamar és hosszan be tudja teljesíteni. Ha pedig abból indulok ki, hogy a tavaly megválasztott EP-képviselők közül a legidősebb 82 éves, akkor Katkával még a 2071-es EP-választáson is számolhatunk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csinál valamit orbánozáson kívül? Ez egy külön szakma?

Neked is ott a helyed. Pont ilyenek valók oda.

Egyetértek. A hölgynek tényleg az EP-ben a helye. Éppen beleillik az ottani mainsream ideáltípusba. Nemzetellenes, életellenes, családellenes és vallásellenes. Tökéletes EP képviselő.

Miért nem a szülőországát képviseli?

Donáth azzal dicsekszik, ami a szégyene...

Ez legyen a te örömöd! Demokrácia van, minden zsák megtalálja a maga foltját.

Hát, igen. Addig se magzatokat gyilkol.

Donáth: "Akárcsak nekem, neki is vérében van a hazaárulás".

Kata és a többi momentumos csupán eszköz, igaz felkészült, egyébként intelligens - Anna azért kivétel - eszköz a globális tőke irányítói kezében.

A Momentum nem az Orbán-i diktatúra ellenes harc, a hagyományos emberi értékekért folytatott francia ihletésű küzdelem politikai faktora, hanem a globális nagytőke érdekei mentén szerveződött, azokat szolgáló szerveződés.

Felöltöztették jogvédő, ember-és állatszerető, LMBTQ liberális báli ruhába, ami alól lépten-nyomon kikandikál Soros és a francia nagytőke, amely ugye súlyos érdeksérelmeket szenvedett el a Fidesz győzelmével. De az osztrák tőke érdekeket se felejtsük el, Strabag, MÁV Cargo, stb.

Vagyis a Momentum egyszerűen egy gazdasági és politikai hatodik oszlop. Semmi több, de ezt jól művelik, a Soros szolgálatában lévő zsidó értelmiség egy részével, azokkal ellentétben, akik viszont jól érzik magukat ebben a hazában, ebben a jólétben és biztonságban.

Ha Orbán erre nem talál orvosságot, akkor veszélyben lesz 22. A jó megoldás az lenne, ha a zsidóság gondolkodó, józan, kevésbé frusztrált, nemzeti érzelmű része is felsorakozna a biztonságos jövőt kizárólagosan biztosító Orbán mögé.

A Momentum ugyanis az iszlamizációt, a zsidó veréseket, gyilkosságokat, a polgárháborút, a maradék családi ezüst kiárusítását, a káoszt hordozza magában. Magyarországnak vége, ha a Momentum kerül kormányra. nem szeretnék fegyveres katonák által őrzött zsinagógákat, templomokat, imahelyeket látni Magyarországon.

A konyhai kézi botmixer alternatív felhasználása a 21. század születésszabályzásában.
Alcím: Mindennapi sebészet háziasszonyok számára.

Írta dr. Cseh Katalin - Cseka.

Rólad nagyobb tájékozottságot tételeztem fel a nyugat-európai zsidóság helyzetét illetően, de rájöttem, hogy egy DK-s fan csak az eléje tett kottából meríti az ismereteit, horizontja lezárul a Havannán.....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés