Kásler bizalmasai érinthetetlenek?

2020. január 15. 15:46

Bangóné Borbély Ildikó
Facebook
Nem a magyar emberek, hanem egy egészségügyi maffia érdekei szerint mennek a dolgok a magyar betegellátásban.

„[…] Nagyon nem mindegy, hogy milyen magasra csapnak a Borsod Megyei Kórház botrányainak hullámai. Ha kiderül, hogy az egészségügyi kormányzatig, az EMMI-ig, Kásler miniszter úr-ig, akkor az azt jelenti, hogy

nem a magyar emberek, hanem egy egészségügyi maffia érdekei szerint mennek a dolgok a magyar betegellátásban.

A múltkor azt mondtam, hogy a sajtónak is kiosztott, Kásler miniszter úrnak írt nyílt levélből, ha egy szó is igaz, akkor itt a világ vége. Nagyon rossz, mondhatni borzasztó hírem van: igaz. Minden igaz. Kásler bizalmasai – dacára annak, hogy nyomozás folyik a környékükön – továbbra is meghatározó pozícióban vannak az ország egyik legnagyobb betegellátó intézményében, a Borsod Megyei Kórházban. Emlékeztetnék, Polt legfőbb ügyész úr válaszában elismerte, hogy négy ügyben zajlik nyomozás a Borsod Megyei Kórházat érintően. […]”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kásler és többi valóban érinthetetlen, mert a roncstársadalom nem tud ellenállást kifejteni.

(Lázadás?)

Tényleg! Már régóta azon gondolkozom, hogy kinek a fotójával plagizál ez drága igazmondó asszony? Csak nem Karády Katalint szeretné láttatni önmagában? :)

Ma a Klubrádióban Falusi Mariann is elborzadt az egészségügy mai helyzetén, s bírálta a kormányt azért, mert milliárdokat vont ki az egészségügyből. A műsorvezető tisztességére legyen mondva, hogy halkan utalt egy baloldali szakértői elemzésre, amely a kivonásáért, a jelenlegi helyzet kialakulásáért az előző kormányok felelősségére is utalt.

Mint laikus, a pálya széléről bekiabáló ember csak a szlovák modellt tudom javasolni, ott politikai konszenzus született például kórházbezárásokról is. A jövőt bizonyára a nagy és a legmodernebb eszközökkel, legképzettebb orvosokkal rendelkező gyógycentrumok fogják jelenteni.

Egyik oldalról sem megengedett a demagógia, a kérdés politikai propagandaként való kezelése, mint teszi Bangóné is. A magam részéről egyetértettem a vizitdíj bevezetésével, a Fidesz ott demagóg volt, s más aspektusokban is megvizsgálnám az egyéni tehervállalás fokozottabb, nyilvánvalóan a szociális helyzethez igazodó, rendszerbe illesztését. S ezen túlmenően szintén politikai konszenzuson alapuló népegészségügyi programokra is nagy szükség lenne.

A magyar egy önpusztító nép, egészségtelenül táplálkozik, van egy millió alkoholista. A dohányosokat költségtérítéssel terhelném a betegsége és a dohányzása közötti bizonyított összefüggés esetén. vagyis az egyéni felelősségvállalásra is nagyobb hangsúlyt kellene fektetni, s nem mindig a kormányra mutogatni, függetlenül annak összetételétől.

De kurva sok a patkány Budapesten.

"A jövőt bizonyára a nagy és a legmodernebb eszközökkel, legképzettebb orvosokkal rendelkező gyógycentrumok fogják jelenteni."

Lásd "szuperkórház" koncepció. Nem véletlen, hogy az ellenzék ott próbál keresztbe tenni, ahol csak tud. Képzeld csak el, ha a Fidesznek még az egészségügy átalakítása is összejönne.

Nem tudom, feltűnt-e, de a hazaáruló ellenzék november-december óta próbálják áthangolni az egészségügy témáját.

Eddig azt mantrázták, hogy a kormány nem ad elég pénzt, hagyja lerohadni az egészségügyet. Az egészségügybe több pénz kell, ilyen egyszerű, hiszen kéne több, jobb kórház, betegváró, kéne több CT, satöbbi.

Pár hete viszont már arról próbálnak minket meggyőzni, hogy ebbe az egészségügyi rendszerbe nem szabad több pénzt tenni, mert az a "fideszes orvosok" gazdagodására lesz csak jó. A szuperkórház ugyan jó lenne, de mégsem kell, mert az a fideszes kórházépítők zsebét tömi ki. A betegvárókat nem kéne felújítani, mert az csak látszatintézkedés, valójában nem is a betegvárókkal van gond, hanem valami mással, ami most hirtelen nem jut az eszükbe.

A kormányzat éppen az egészségügybe akar több pénzt tenni, úgyhogy az ellenzék kénytelen áthangolni a témát. Ezt történik épp a szemünk előtt, ezért ugat ez a patkánytenyésztő bolsevik kurva az egészségügyi maffiáról. Megkapta a központból az utasítást, hogy most már nem sajnáltatni kell az orvosokat, hanem be kell őket sározni.

Az biztos, hogy nem ér fel a nagy tudású Horváth Ágneshez, aki azt mondta a budai hegyekben lévő tüdőszanatórium bezárásakor, hogy: "nem levegővel kell gyógyítani a tüdőbetegeket, ma már vannak nagyon jó gyógyszerek" No comment

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés