Cseh Katalin a húsz „húszas” EP-képviselő közé került

2020. január 14. 12:00
Volt miniszterek, viccpárti képviselő és volt „elnök” is szerepel Politico 2020-as listáján.

Nagy öröm érte a Momentum EP-képviselőjét hétfőn: a Politico európai kiadása azok közé az EP-képviselők közé sorolta, akik a magazin szerint a leginkább figyelemre méltó (közel)jövő előtt állnak.

Erről így ír a Facebookon: „Tegnap óriási meglepetésként ért, hogy az egyik legrangosabb nemzetközi híroldal, a Politico beválasztott a 20 legígéretesebb európai parlamenti képviselő közé, akiknek a munkáját a hírportál szerint érdemes lesz figyelemmel kísérni a következő években. Amióta Brüsszelben vagyok, felfordult az életem, napról-napra rengeteg új feladattal kell megbírkóznom, és mindig csak remélem, hogy ha száz százalékot nem is tudok nyújtani, de akik bizalmat szavaztak nekem, talán látják, hogy igyekszem mindent megtenni értük.

Szerinte ez teszi lehetővé, hogy a választói hangját ilyen messzire vigye. A végén még hozzáteszi a szlogenjét: „Újítsuk meg együtt Európát!”

A lista érdekessége, hogy nem csak fiatal EP-képviselők szerepelnek rajta, ugyanis Cseh frakciótársa, illetve frakcióvezetője, a román Ciolos is szerepel rajta, akárcsak a volt katalán elnök, Puigdemont, aki éppen a napokban döntött arról, hogy elfoglalja EP-helyét. De a listán a Mandiner olvasói számára is ismerős Nico Semsrott, a német kapucnis „politikus” is ott van – ő legutóbb arról nyilatkozott a lapunknak, hogy addig van igazuk, amíg a Fidesz ellen szavaznak.

(Mandiner)

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hazaáruló, akármennyi diplomája is van! Legalábbis Magyarországot, biztosan elárulja.

A Politico egy libsi szemétlerakat. Pont oda való.

Nálam Che elvtársnő a top 5-ben van. Ez már az a kategória nálam, akiket lelkiismeretfurdalás
nélkül leköpök, ha látom az utcán.

Nem kell "rá epét hányni", eléggé /le/minősítik Csehet a 20-es névsor szereplői, meg az, hogy a Politico rangsorolt. A viccpárti neve is jelzi, hogy Cseh "komolysága" a Kétfarkú Kutya szintjén van.

A vátrás Ciolos, "akire érdemes odafigyelni", hát ezek után már nem vagyok kíváncsi a többire azon a listán.

Ne erőlködj: rád még nyálat sem lenne érdemes pazarolni.

Ha nyálat érzel, az a saját fröcsögő terméked...

barna a te nagyapád volt, mert időben lecserélte a gúnyát, az apád meg munkásőr, agyhalott!
Vicces, hogy te beszélsz gondolkodásról! De ha megfogadnád a saját tanácsodat, akkor elgondolkodhatnál azon, hogy mégis mi az, ami miatt dékás vagy, és van-e köztük észérv, vagy csak rajongsz.

Hát mert hülye vagy! Aki ma nem Orbán párti, annak az agya helyén szivacs van, vagy azt remélik, hogy az árulásuk előnnyel jár.

A baloldal olyan szinten áruló, hogy nincs legális érv Orbánnal szemben.

Brüsszelben olcsó és jó az étkezde:-)

Ha nincs veszteni valód, az azt jelenti, hogy felelőtlen vagy! Akinek hazája ez a földdarab, ez a hely, és közössége az embertömeg, akikkel együtt él, azoknak látnia kell, hogy Európában népesség csere van, és ez ellen egyedül Orbán tud és akar tenni. Mindenki más áruló vagy nagy neki a feladat ( Mi hazánk) vagy ostoba. Az is, aki ilyen szintű kábítás mellett, mint ami a balliberális térfélről jön, hazugságot kiált.

Azt hiszed elolvasok egy pártpropaganda irományt, te agyhalott!

Ennyi sütnivalód sincs, hogy felfogd, hogy egy nem baloldalinak nem érv, hogy a propagandátok leírt valamit. Bármit elhiszel, ha Gyurcsány árnyát látod mögötte. Ez eddig rendben is van, én az Istenben hiszek, te meg az emberi kísérletekben, de fogd már föl, hogy egy nem baloldali azt sem hiszi el, amit ezek az újságok kérdeznek. Mert az Orbán sajtótájékoztatója óta tudjuk, hogy a propagandisták nem tudnak kérdezni és képtelenek vagytok megérteni, hogy van, akinek nem érzelmi kérdés a politika, hanem képviseleti. Agyhalott, idióta dékás!

Őt az ep és a bizottság üzemelteti:-)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés