II. Erzsébet engedélyezi Harry és felesége önállósodását

2020. január 13. 18:56
Az uralkodó hétfőre családi csúcstalálkozót hívott össze kelet-angliai téli rezidenciájára, Sandringham kastélyába a helyzet megvitatására.

Hozzájárult hétfőn a brit uralkodó ahhoz, hogy Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő a jövőben önálló, a monarchiától anyagilag független családi életet éljen. Az udvar hétfő esti közleményéből azonban egyértelműen kiolvasható, hogy II. Erzsébet királynő nehéz szívvel hozta meg ezt a döntést.

Harry, Sussex hercege – a 94. életévében járó királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – feleségével közös Instagram-oldalán múlt szerdán jelentette be teljesen váratlanul, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől.

A házaspár a közlemény szerint azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljon, és a jövőben idejük egy részét Észak-Amerikában akarják tölteni.

Az uralkodó hétfőre családi csúcstalálkozót hívott össze kelet-angliai téli rezidenciájára, Sandringham kastélyába a helyzet megvitatására.

Az udvar hétfő esti közleménye szerint a királynő maradéktalanul támogatja Harry és Meghan terveit, de jobban szerette volna, ha a házaspár a királyi család „teljes munkaidőben dolgozó” tagja marad.

(MTI)

Összesen 125 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A királyi család amolyan szappanopera-hősként vesz részt a brit közéletben. Az analógiánál maradva nyilván sokan furcsállanák, ha mondjuk Mágenheim doktor kijelentené, hogy nem akar részt venni újabb epizódok elkészítésében, de a fizetését szeretné felvenni, és igényt tart a Szomszédokban való részvétel további előnyeire is.

Valamiért düh van benned, ami nem jó.
Persze, bennem is van, de bennem inkább a félvér és Harry ellen.
Ez az engedélyeztetés..., Nem is tudom.
ha komolyan gondolták, egyszerűen sajtóértekezletet kérnek, bejelentik a szándékukat, és EZUTÁN mennek a királynőhöz, engedélyért, ill. ha komolyan gondolták, tudomásul vételért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés