Nekiment Soroséknak Taylor Swift

2019. december 15. 12:43
Nekiment a kapitalizmusnak, a zeneiparnak és a Soros-családnak Taylor Swift december 12-én, Los Angelesben, a Billboard Az évtized női díjának átadóján.

Swift azért ment neki a magántőke-vállalkozásoknak, valamint a Soros családnak és a Carlyle Groupnak, mert segítettek Scooter Braunnak megvásárolni az énekesnő első hat nagylemezének a jogait. Márpedig ő az egyik legismertebb amerikai popzenei menedzser, akiről Swift korábban úgy nyilatkozott, hogy éveken át zaklatta és kihasználta őt.

Scooter Braun Ithaca Holdingsát, ami megvette a jogokat, részint Sorosék alapították. 

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jaja. Kíváncsi vagyok, szabad-e Soros Györgyöt kritizálni, anélkül, hogy ne egyből nácinak tituláljanak. Zsidókat kritizálni tilos, még akkor is, ha az illető egy nyerészkedő alantas féreg, akinek egyébként semmi köze nincs a zsidó valláshoz.

Én is meghallgattam. Zeneileg nem az én világom, de érdekes, amit arról arról mond, hogy kizárták a saját dalai jogainak a megvásárlásából.

Soros? Az a szegény, öreg bácsika hogyan tehetett volna ilyet? Ő csak jót tesz mindenkivel, osztogatja jótékony célra a nehéz munkával megkeresett dollárkáit. Aki evvel nem ért egyet, az nyilvánvalóan egy fasiszta populista antiszemita szemétláda náci.

Egy popénekesnőnek nem feltétlenül Hollywood jelenti a csúcsot. Az a filmszínészek mekkája.

Mivel a jogdíjak hozama - lényegében munka nélkül - milliárdos összeg, egy ilyen megvásárlása semmiben sem különbözik egy részvényétől, ha lehet még kevesebb kockázattal.

A tizedesvesszőt elírtad: a becsült vagyona nettó 105 milliárd forint körül van. Szóval nem kell zokognia, ha az énekesi karrierje itt és most véget ér. Elkezdhet végre rendes életet élni, befejezni a celebkedést, és ahogy kell, gyereket szülni, nevelni. Hajrá!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés