Fidesz: Bán Teodóra politikai tisztogatás áldozata lett

2019. december 13. 20:54
Miközben a színházak és a szabadság megvédéséről beszél, Karácsony Gergely érvénytelenítette Bán Teodóra kinevezését a Szabad Tér Színház élére.

Bán Teodóra volt a Magyarország élőben című műsor vendége a HírTV-n, ahol beszámolt arról, hogy miközben a színházak és a szabadság megvédéséről beszél, Karácsony Gergely érvénytelenítette a kinevezését a Szabad Tér Színház élére.

Hassay Zsófia, a főváros fideszes képviselője úgy fogalmazott Bán Teodóra menesztése kapcsán: „hogy ha politikai tisztogatásról beszélünk, akkor ez az”.

„Ön szerint is politikai tisztogatásról van szó?” – kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető,a Szabad Tér Színház korábbi igazgatóját.

„Nagy valószínűséggel szüksége van bizonyos személyeknek a helyére, ahhoz, hogy az új városvezetés és az új elvárásoknak megfelelő személyek kapjanak pozíciót, hiszen ezek a helyek azt gondolom, hogy mindannyiunk számára nagyon fontosak. Bár jó lenne, ha függetlenek lennének a színházak a politikától, de maguk a színházvezetők küzdenek azért, hogy őket megkülönböztessék és ez nem más területre tereli így ilyenkor a politikusoknak is a döntését, minthogy politikai döntést hozzanak afelől, hogy ki üljön a székbe.” – válaszolta Bán Teodóra, aki szerint tehát nem szakmai alapon döntöttek visszahívásáról.

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Köszönöm a felvilágosítást. Eddig úgy tudtam, hogy a színházni az egy szakma, Kergeri is,
mintha ilyet lilaködözött volna a minap, de úgy látszik ő is tévedett. Mindenestre jól fog jönni
még a megállapításod, csak el ne felejtsük, amikor majd szükség lesz rá hamarosan.

Helyes. Minden álarcuk hulljon csak le. Igazi bolsevik tisztogatás és pozícióosztás folyik, talán soha ennyi szakembert nem menesztettek pártszimpátia alapon.

És amikor majd csupa Ungár Klárák igazgatják a Szakorvosi Rendelőintézeteket, akkor (talán) a legutolsó kretén orbánozó is megérti, hogy Karácsonynak valóban AZ EGÉSZSÉGÜGY megmentése az első.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés