Kevesebb kommentelhető cikk lesz a 444-en

2019. december 2. 20:39
És azokhoz is csak 24 órán belül lehet hozzászólni.

Változtat moderálási és kommentelési szabályain a 444 – írja szolgálati közleményében a portál. Mint magyarázzák, a kommentelés lényege az volna, hogy a hozzászólások valóban hozzátegyenek a cikkekhez, ehhez képest azt tapasztalják, hogy a cikkek alján gyakran elharapóznak az indulatok. 

Megjegyzik: a portálon naponta 7-8 ezer komment születik, amik moderálása egyre nehezebbé válik. A moderálást végző csapat az időbeli korlátozáson túl mostantól jobban odafigyel majd a tartalmi moderációra is. A mostani változtatás egy folyamat része, vizsgálják az új szabályok által okozott hatásokat, és ha kell, a kommentelőkkel együtt alakítják a rendszert. 

| 444

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért? Mit írt arról, hogy mi folyik ott? Semmit.

Hol van a szólásszabadság?:-)

Én nem terhelem őket, nem tetszett nekik az indulatmentes hozzászólás se. :)

Maradjunk abban, hogy ha a 444-en próbáltad volna meg ugyanezt a stílust, mint itt (értelemszerűen jobbos irányvonallal), az ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSIG nem jutottál volna el.

Igen, kb. ez volt ott a felhozatal. :))))

Hozzátéve, hogy már a 444-es "cikk" (LOL) is kb. annyiból állt, hogy mondjuk valami afrikai országról szóló kisszínest a címben már ORBÁN nevével közölték... és már indulhatott is a hozzászóláscunami, lámpavasazástól agyonlövetésig...

Így van: ELŐCENZÚRA működött. Meg sem jelenhettek a nem ellenzéki hozzászólások, bármilyen kultruráltak és visszafogottak is legyenek... a másik oldalon a "törzsszurkolóknak" természetesen bármi megengedett volt, a rutinszerű gyilkosságra uszítást is beleértve.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés