Európa felébredt

2019. november 28. 14:25

Cseh Katalin
Facebook
Európában mident megtesznek azért, hogy végre érdemi lépések történjenek a fenntarthatóság és a klímavédelem területén.

„A klímavészhelyzet kihirdetése Európa-szerte – többek között Budapesten is – túlzás nélkül történelmi jelentőségű esemény, amely jelzi, hogy az EU vezetői pártállásra való tekintet nélkül felismerték: nem lehet késlekedni, ha közös bolygónk megmentése a tét.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy a képen látható frakciótársam, a francia Pascal Canfin kezdeményezésére a Megújuló Európa pártcsalád vezető szerepet játszott ennek a folyamatnak az elindításában – az utóbbi hetekben Brüsszelben és Strasbourgban a zöld ügyek egyik felelőseként én is azért küzdöttem pártcsaládunk minden fórumán, hogy ez minél előbb bekövetkezzen.

Ahogy tegnapi felszólalásomban elmondtam: meg kell mutatni a világnak, hogy az Európai Unió élen jár a klímaváltozás elleni küzdelemben, és hogy az Európai Parlament azzal komolysággal kezeli ezt az ügyet, amit az megérdemel. Hogy polgárainknak olyan jövője legyen, amilyet megérdemelnek.

Jól látszik, hogy Európában mident megtesznek azért, hogy végre érdemi lépések történjenek a fenntarthatóság és a klímavédelem területén, miközben a magyar kormány még az általa összeállított „zöld kérdőív” tartalmával kapcsolatban is titkolózik. Persze a kormány tisztában van vele, hogy a magyar polgárok sokkal fontosabbnak ítélik ezt ügyet, mint ahogy a kormány kezeli, ez pedig olyan kudarc, amelyet nem mernek felvállani. Eljött az igazság pillanata.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 106 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen. A magyar füstől, sokat liheg (CO2-veszély!!!), környezetszennyez, szmogban fuldoklik, de tolja a nehézipart, égeti a lignitet, és petpalackból vedeli a pálinkát, melyet szintén nem megújuló energiából főz. Mi vagyunk felelősek a jegesmedvek ehezéséért, az afgán gyermekek könnyes szeméért, és a dél-szudani fekete tömegek nyomoráért. Áder, Orbán monnyon le!!!!!!!

Ráadásul erőltetjük magyar gyermekek születését, akik CO2-lábnyoma egy német szénerőmű sokszorosa, ahelyett, hogy a botmixer nyújtotta lehetöséggel élnénk, és átadnánk a helyet a fejlődő világ füvet, tücsköt-bogarat fogyasztó, O2-t szellentő milliárdjainak.

A Kórházstop. Közismert hogy a Szuperkórháznak van ökológiai lábnyoma. Önmagában is.
De, ha ehhez hozzávesszük, azt, hogy a Szuperkórház megnöveli az emberi továbbélés
valószínűségét, akkor válik csak igazán nyilvánvalóvá, hogy milyen jót tesz a klímának a
Kórházstop.

A zöld vészhelyzet azt jelenti, hogy a zöld marslakók okozzák?
Ennyi az értelme(tek).
Hogy is idézte Aristo: Aki már nem hisz Istenben, az nem a semmiben hisz, hanem mindenben.
Tehát röhögünk az ilyen libáknak való valláspótlékokon.

Micsoda egy haszontalan jószág ez is...

Ez a nő egy két lábon járó agitprop.

Istenem! Mi lenne Kató, meg a többi anyaszonorító nélkül Európával?

Szerintem meg tudja, csak végtelenül aljas.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés