A Momentum a liberálisok között is törpe minoritás

2019. november 28. 11:07

Deutsch Tamás
Facebook
A Momentum teljesen elszigetelődött az Európai Parlamentben.

„A Momentum teljesen elszigetelődött az Európai Parlamentben.

A saját liberális frakciójuk 108 tagja közül 105 képviselő vett részt az új Európai Bizottság megválasztásában, 101-en igennel szavaztak, és csupán négyen nem támogatták az új Bizottságot, köztük Cseh és Donáth képviselők.

A Momentum a liberálisok között is törpe minoritás.

Ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 181 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"...„A Momentum teljesen elszigetelődött az Európai Parlamentben..."

Mondja ezt Tompika, akinek a pártját felfüggesztették az EU-ban.
Pedig ugye van az a mondás, hogy előbb a házad táján söprögess...

Válaszok:
Agnieszka | 2019. november 29. 8:23

Ki is hazudik???????????????

Ízlelgesd az igazságot:

"...Joseph Daul néppárti elnök a hosszú órákig tartó vita és szavazás után azt posztolta a Twitteren, hogy azonnali hatállyal, határozatlan időre felfüggesztik a Fidesz tagságát. A posztja szerint 190-en szavazták meg a javaslatot és 3-an szavaztak ellene..."

"...Felfüggesztették a Fidesz Európai Néppárti tagságát - erősítette meg a párt csúcsjelöltje, Manfred Weber(...)A kizárást 13 tagpárt kezdeményezte Joseph Daulnál, az EPP elnökénél. Manfred Weber, a Néppárt Európai bizottsági csúcsjelöltje személyesen látogatott el a szavazás előtt Budapestre, ahol három feltételt szabott Orbán Viktornak azzal kapcsolatban, mit kell tennie a Fidesznek, ha továbbra is a pártcsaládban akar maradni..."

https://hu.euronews.com/2019/0..

Tényszerű és sokatmondó adat.

Nekünk még liberálisból is a legaljasabbak jutottak.

A budapesti kínai követség előtt ma tüntetés lesz.
A Fidesz vajon ellentüntető lesz?
És Thürmer Gyula is?
És lesznek-e felbérelt fekete csuklyás kukaborogatók meg kínai szintetikus drogoktól betépett
idióták, akiket lehet mutogatni a királyi TV-n a nyuggereknek?

Fb:Szolidaritás a hongkongi tüntetőkkel
Találkozunk ma, csütörtökön 18:30-kor a Városligeti fasor 22-nél.
Kérlek, hogy osszátok meg!
Érkezés a Bajza utca felől, a kínai ellentüntetők a másik oldalán lesznek a nagykövetségnek.

Aztán kinek lett volna nagyobb a pofon kilépés? A Fidesznek vagy a Néppártnak?
Azt se felejtsd el, hogy a néppárti tagok közül a túlnyomó többség támogatta azt, hogy a Fidesz ne legyen tényező a Néppárton belül. Azért ez is sokat elmond a helyzetről.

Szektatag vagy, kajálod a propagandát.
Nem tudok segíteni Neked.

Na, majd figyelj! Orbán sok csatát veszít és sok helyen enged, amit ti nagy garral ünnepeltek. Aztán végül az lesz, amit ő akar.

"“Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni?” – teszi fel a kérdést Golenya Ágnes író
2019.11.24.114 Hozzászólás
Kicsit gondolkodni kellene, de sokaknak nehéz kihívást jelent…

ELLENZÉKI HONFITÁRSAIM !
Az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeivel, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül)

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi
megújhodásának? Ebből negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádatok, hogy lop?

Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.
Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt???? (többi a KÉK könyvekben felsorolva)

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illuminátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítették évtizedekkel ezelőtt?

Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy Európát szétszedjék????

Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki
mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés…)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mi felé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

Ti tényleg nem tudjátok, hogy S. GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a “migráns” kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek?

Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után. Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok?

Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni, de ti nem veszitek észre a fától az erdőt?

Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?

Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy. De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszen minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új “európai” vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó? Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi “alternatívából” megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének. Amellett, hogy kitehetjük a határainknak, akár rovásírással is, hogy:

ELMEGYÓGYINTÉZET"

"...Joseph Daul néppárti elnök a hosszú órákig tartó vita és szavazás után azt posztolta a Twitteren, hogy azonnali hatállyal, határozatlan időre felfüggesztik a Fidesz tagságát. A posztja szerint 190-en szavazták meg a javaslatot és 3-an szavaztak ellene..."

Szerintem ez a 190/3-as szavazási arány nem arra utal, hogy annyira nagyon sajnálták volna ha a Fidesz elhagyja a Néppártot.

Drogos Tompi ragaszkodik a klasszikusokhoz.
Anno 1989-ben is azt mondta Grósz Károly, hogy az ellenzék (köztük a Fidesz) csak törpe minoritás.
Járt utat járatlanért el ne hagyj...

Tájékozatlan félész. Egy mondatban két valótlanság. Olvass, tanulj, utána irkálj. Lehetőleg máshová.

Artúró, ha már... Ezt még lehetne tovább csavarni. Egyébként x.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés