Gyerekeink élete, boldogsága a tét!

2019. november 19. 8:52

Deutsch Tamás
Facebook
Ha azt szeretnénk, hogy a kisfiaink fiúk maradhassanak, a kislányaink pedig lányok, akkor tiltakozzunk a DK és a többi ellenzéki párt gender-őrülete ellen.

„A DK és a többi ellenzéki párt EP képviselői a múlt héten egy olyan rettenetes határozatot támogattak az Európai Parlamentben, amelyik a gender-őrület jegyében arra akarja kötelezni Lengyelországot, hogy a lengyel óvodákban és iskolákban olyan képzéseket kelljen tartani a gyerekeknek, amelyek leszoktatják a kisfiúkat arról, hogy fiúk legyenek, a kislányokat pedig arról, hogy lányok legyenek.
A veszély azonban nagyobb, mint gondolnánk. A DK és a többi ellenzéki párt az agresszív gender-őrületében Magyarországon is kötelezővé akarja tenni mindezt.
Gyerekeink élete, boldogsága a tét!
Ha azt szeretnénk, hogy a kisfiaink fiúk maradhassanak, a kislányaink pedig lányok, akkor tiltakozzunk a DK és a többi ellenzéki párt gender-őrülete ellen.
Ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez így csak politikai pr, Tamás!
Ami a lényeg, amiről te sem beszélsz:
- Minden iskola köteles legyen a speciális tanítási igényű tanulók különválasztására. Hatékony, a célnak megfelelő oktatás csak alapfegyelemmel rendelkező osztályokban lehetséges.
- Minden településen, ADÓKEDVEZMÉNNYEL, legyen lehetőség legalább heti egy alkalommal az ÉLŐ ZENÉS szórakozásra. Az ún. szórakoztatóipar egészségkárosító hatását progresszív, egészségügyi különadózással mérsékelni.
- Az iskolákban a tanterv az IGAZSÁGRA épülve, a TÉNYEK egyszerű ismertetését szolgálja, nem kell ideológia, a tanuló képes felismerni a gonoszt és a jót.
- Az audiovizuális eszközöket, szórakoztatóipart, első helyen a filmforgalmazást MAGYAR felügyelet alá kell helyezni, ugyanígy az audiovizuális médiát, Interneten a facebook megtörésének előkészítését. Külön, médiaügyi szervezet létrehozásával, amely folyamatos nyomon követéssel heti jelentést tesz közzé a média irányáról, a legtöbbet használt vezető címek tematizációjáról, minden médiamozgás kimeneti/befolyásolási célzatosan szelekciós tevékenységről.
Folytassam, Tamás?
Lenne itt munka, bőviben!

Válaszok:
DrPepper | 2019. november 20. 8:07

A szerinted kirekesztett kisebbségnek: speciális oktatást, speciálisan képzett szakemberekkel. A különválasztás nem külön iskola, sőt, minden szünet közös és minden, ami nem oktatás: közös.
A magyar felügyelet azt jelenti: Tel Aviv nem Magyarországon található. De még New York sem. Budapest, Kecskemét, igen.
A "nyomon követéssel heti jelentést tesz közzé a média irányáról, a legtöbbet használt vezető címek tematizációjáról, minden médiamozgás kimeneti/befolyásolási célzatosan szelekciós tevékenységről." - pontosan azt jelenti, ami ide le van írva. Így lesznek az eltévelyedettekből pontos útkeresők, sőt: tudni fogják, ki mivel vezeti őket éppen félre.
De az nem lep meg, hogy ez neked olyan, mint ördögnek a tömjénfüst, hisz az újlipóc-dominanciát dobja ki a szemétbe.

Kedveském, ha tudnád, mit kérdezel, nem kérdeznél ilyet...

A "Tavaszi szél" az egyetlen a 150.000 db-os magyar népdalkincsből és jó, ha az átlag magyar ismer 10 népdalt, amiből a fele az "akácos út" ( piros pont, mert tudtad, hogy az akácos út nem népdal)

Itt van a kutya elásva. A helloween-t jobban ismeri az átlag magyar gyerek, mint a Salamon tökét.
Szorongást nem okoznak a nemi szerepek az óvodában. én is láttam nyugodtan lányokkal játszó kisfiút, akinek még a "Jégvarázs" is a kedvence volt az oviban, meg mertem volna rá esküdni, hogy más lesz. Senki sem pressszionálta, senki sem bántotta. A csavar ott van, hogy nem ő lett más a csoportból, hanem egy teljesen kisfiús kisfiú... Szóval elmentek ti a búsba a hülyeségeitekkel.

Az IGAZSÁG emlegetésekor rendszeriont a Tanú klasszikus sora jut az eszembe: "Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"

Nem követted az előzményeket. A lengyelek korlátozni próbálják az iskolákba felvilágosítás címén folytatott LMBTQ(XYZ) propagandát. Erre Gyorcsányova Dobrev asszony felszólalt az EU parlamentben ostorozva a lengyel és egyúttal (kérdésben amúgy per pillanat nem érintett) Orbán kormányt. (A Mandin is megtaláld)

Deutsch lényegében Dobrev szövegét forgatja ki és parodizálja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés