Virágot vitt Horthy Miklós sírjára Lázár János

2019. november 17. 10:25
„Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk!”

Virágot vitt Horthy Miklós sírjára Lázár János, Hódmezővásárhely országgyűlési képviselője. A volt miniszter erről egy videót is közzétett ezzel a bibliai idézettel:

„Üldöztetünk, de el nem hagyatunk; tiportatunk, de el nem veszünk”. (2Kor. 4,9)

„Hős katona volt, igaz magyar hazafi, akire főhajtással kell emlékeznünk!” – jelentette ki Lázár János.

Összesen 303 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

szánalmas PR, ezt nem gondoltam volna rólad Lázár, hogy egy "kvázi" háborús bűnös mellett kampányolsz. Köpni kell...

Ja, megmentette, mitől is ?
A komcsik már 4 hómapja elmenekültek, még a románokkal sem merte felvenni a harcot, az Antant vonta vissza az oláh csapatokat. Alatta írták alá a békeszerződést, majd csonka MO-t és több százezer halottat hagyott hátra.

Horthy olyan sikeresen és erélyesen rálépett a vörösök érzékeny pontjára, hogy máig tart a visítozásuk.

Horthy Miklós megítélése nem fekete vagy fehér.

Tény, hogy vezetésével konszolidálták Magyarországot a VH. és Trianon után.
Tény, hogy nem igazán kedvelte a kommunistákat. Az is tény, hogy a kommunista eszme, majd itt 1919- ben a hatalmát vétel hitehagyott zsidók műve volt.

TÉNY: Közép-Kelet-Európában a zsidóság Horthy Miklós Magyarországán a legmagasabb számban érte meg a II. Világháború végét, amelynek egyik - rejtett, New Yorkban titkon kitervelt - célja az európai zsidóság döntő részének elpusztítása volt.
Ezért gyűlölik Horthyt:
1. a tényeket nem ismerők - akik csak a meggyilkoltak számából indulnak ki
2. a tényeket nagyon is ismerők, a Sorosok, a Lauderek, akik amiatt gyűlölik Horthyt, mert nem halt ki a teljes zsidóság, amire a Holokausztipar profitrealizálását teljes gátlástalansággal folytathatnák.

Ehhez most nagyon nagy erkölcsi bátorság kellett, valóban, és lehet, h. most erre van szükség.

Az, ahogy Trianon után a kifosztott ország talpraállt, h. az osztrák viszonyok elérhető távolságba kerültek, olyan fegyvertény, amiben NEM lehet Hothy érdemeit vitatni. Az egyetlen, amihez kevés volt a bátorság, de ez az egész akkori kormányzó elit bűne volt, h. a ma már hihetetlen földéhség, munkaerő és vállalkozókedv ellenére NEM léptek meg egy igazi földreformot. Viszont volt nagyon jó és működő tehetség gondozásuk.

A vége egy iszony volt, de nem ők voltak sem az ötletgazdák, sem az igazi kivitelezők. Mindenki jobban "úszta meg" a környezetünkben a háborút magát és az azt követő rendcsinálást, pedig a zsidók sorsa mindenhol a tömeggyilkosságba deportálás volt, annyival jobban kiteljesedve, mint a századelején a törökök által kivitelezett örmény népirtás volt, amennyivel a mindez nyugatabbra lett kitalálva, elkövetve. VISZONT MAGYARORSZÁGON VOLT A LEGTÖBB TÚLÉLÉS IS, a magyar lakosság természetéből adódóan, amit a vallásossága is megerősített, erkölcsi érzékének, segítőkészségének, kockázatvállalásának alapján.

A későbbiek ismeretében nagyon is érthető, h. az emberek elvonatkoztatnak a háború borzalamaitól és az előtte lévő időket a békés fölzárkózás időszakának tekintik az után, h. a magyar lakosság egyharmadát, a terület kétharmadát elvesztettük.

Az is tény, hogy a zsidótörvények ellenére nem deportáltatta a magyar zsidóságot. Hitler mondta is Tisónak vagy Antonescunak, hogy Horthy védi zsidajait. Csak a német megszállás után történtek meg a deportálások.
Nem tudom, mi történt volna ha a német megszállás alkalmával kiadja a hadseregnek a parancsot az ellenállásra vagy lemond?
Azt hiszem, hogy a Pesti zsidóság sem menekült volna meg.
Az 1919-ben a kommunisták elleni ellenállása hősként volt!
Karácsony szerint nem.
Egyébként Karácsony elszólta magát.
A Facebook bejegyzéséből az tűnik ki, hogy ő a kommunistákat van.

Horthyt elárulta legelsősorban a Nyugat, amely az utolsó utáni pillanatokig kivárt a partraszállással, maximalizálva így a zsidóság veszteségeit.
Aztán a Párizsi békeszerződésben elárulta a Nyugat újból, a megmentett zsidóság nem kapott szót, Magyarország háborús ténykedése, hogy ti. egyszerre, egy időben viselt hadat a kommunizmus, (Doni katasztrófa) és a hitleri Németország, (a zsidóság életének biztosítása) ellen.

Elfelejtetted, hogy Horthy lefüggönyözött autókkal vitte az ellenségeit az Andrássy út 60 pincéibe, ahol sokak testét ledaráltatta és a Dunába ömlesztette,
a magyar parasztot agyba-főbe verte és minden termelő szerszámát, igavonó állatját elrabolta
a Parlament előtt tüntető tömegbe lövetett
és sok mást.
A legkevesebb háborús bűnt Horthy hadserege követte el, ez ténykérdés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés