Hitler szimpatizánsa és a ballibek

2019. november 13. 18:30

Apáti Bence
Hír TV
A minden bokorban fasiszta szabadcsapatokat hallucinálók ünneplik Budait, aki meg nem is olyan régen még Szálasit és Hitlert ünnepelte. 

„Budai Lóránt hatalmas győzelmet aratott Jászberényben a megismételt polgármester választáson. Ez az információ szinte minden, a közélet iránt érdeklődő magyar emberhez eljutott. Hiszen az ellenzéki sajtó harmadik napja, euforikus állapotban ünnepeli az összellenzék legújabb győzelmét, és a győztest, Budai Lórántot. 

Azonban van egy másik fontos információ, ami a balliberális sajtót olvasó emberekhez nem juthatott el. Mégpedig az, hogy a Fekete Győr András és Dobrev Klára által is támogatott jobbikos politikus pár évvel ezelőtt még Hitler és Szálasi idézetekkel szórakoztatta a követőit, és rajongóit. 

Adolf Hitlertől ezt az idézetet tartotta fontosnak megosztani: 

»Ha egy nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet.«

Szálasi Ferenctől pedig ezt: 

»A belső ellenség mindig kíméletlenebb, aljasabb, becstelenebb, könyörtelenebb, galádabb, erőszakosabb és véresebb, mint a külső. És mindezt a tulajdonságait nem nyíltan hordja, hanem burkolja vallásosságba, nacionalizmusba, felebarát-szeretetbe, hazaszeretetbe, mindenbe, csak hogy célját elérje. A külső ellenség mindig nyílt.«

Szóval van itt egy politikus, aki szereti felidézni, milyen fontos gondolatai voltak Adolf Hitlernek és Szálasinak. És akit a balliberális lapok, és balliberális politikusok támogattak, akinek kampányoltak és akinek a megválasztását még most is ünnepelik. Napok óta. Annak ellenére, hogy Budai Lóránt minden jel szerint szimpatizál(t)  Adolf Hitlerrel. 

Azok az  az ellenzéki pártok, és azok az ellenzéki újságírók kampányoltak Budainak, akik évek, sőt évtizedek óta életvitelszerűen rettegnek a fasizmustól, a nácizmustól, a nacionalizmustól, akik néha már az Isten áldd meg a Magyart-tól, vagy a nemzeti lobogónk látványától is a legsötétebb vészkorszak visszatértét, és marhavagonokat vizionáltak, akik Chartázták, és Radnóti Miklós antirasszlista díjat alapítottak, akik minden jobboldali kormány regnálása alatt komplett egzisztenciákat alapítottak arra, hogy annyira de annyira rettegnek a barna veszélytől, hogy összecsomagolt bőrönddel az ágyaik alatt várják, hogy mikor kell elmenekülniük ebből a fasiszta diktatúrából. 

És most ők, a megélhetési rettegők, a megélhetési petíciózók, a minden bokorban fasiszta szabadcsapatokat hallucinálók ünneplik Budait, aki meg nem is olyan régen még Szálasit és Hitlert ünnepelte. Ez is botrány, sőt, az elmúlt harminc év legnagyobb botránya, de az, hogy a kampány alatt egyetlen balliberális sajtóorgánum sem írta meg, hogy Budai Lóránt Hitler és Szálasi idézeteket osztott meg a Facebookon, minden képzelet felülmúló aljasság. A sajtószabadság megcsúfolása, a legocsmányabb támadás az információhoz való jog ellen. Bizony. Ez történt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A jobb és baloldal között szerintem az az alapvető különbséget abból lehet a legjobban levonni, hogy mire hivatkoznak: jobboldalon értékekre, baloldalon elvekre.
Viszont úgy tűnik, az elveket csak másokon tudják számonkérni, a hatalomért bármikor sutba dobják azokat.

Te estél csapdába. A jászberényiek bizonyára nem ismerik Budai előáletét hóhérók, tömeggyilkosok idézgetéseit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés