Horváth József biztonságpolitikai tanácsadóként csatlakozik az Alapjogokért Központhoz

2019. november 11. 20:13

Alapjogokért Központ
Facebook
Több mint negyedszázados szakmai tapasztalatával nagymértékben fogja segíteni az Alapjogokért Központ kutatásait és munkáját.

„November elején Horváth József biztonságpolitikai tanácsadóként csatlakozott az Alapjogokért Központhoz. Horváth József több mint 30 éves szakmai pályafutása során számos vezető tisztséget töltött be nemzetbiztonsági területen. 1998-2002 között a Nemzetbiztonsági Hivatalnál volt műveleti főigazgató-helyettes, 2010-től pedig két éven át a Katonai Biztonsági Hivatal, majd 2012-2013 között a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettese. A köztársasági elnök 1999-ben dandártábornokká nevezte ki, majd 2012-ben vezérőrnaggyá léptette elő. A magyar-történelem szakos tanári diploma mellett a Rendőrtiszti Főiskolán szerzett felsőfokú szakmai végzettséget és az ELTE-n politológus diplomát. Nős, egy fiúgyermek édesapja.

Horváth Józsefnek eddig számos szakcikke, tanulmánya jelent meg, és holnap, azaz november 12-én mutatják be legújabb, A háború titkos csatái c. könyvét.

Tekintettel az Európát és szomszédságát érő folyamatos biztonsági és migrációs kihívásokra, valamint azoknak hazai politikai és gazdasági folyamatokra gyakorolt hatásaira, a biztonságpolitikai kérdések a jövőben is meghatározó jelentőségűek lesznek. Horváth József több mint negyedszázados szakmai tapasztalatával nagymértékben fogja segíteni az Alapjogokért Központ ezzel kapcsolatos kutatásait és munkáját.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés