A Főni megbomlik

2019. november 7. 9:24

Gulyás Balázs
Magyar Hang
Ők sem tudták, hogy innen, ebből a kis teakonyhából átalakított ablaktalan szobából indultak el a rendszer első hajszálrepedései.

„Petikém, baz’, a Főni megbomlott – mondta Kovács Hugó miniszterelnöki tanácsos vitéz Nagyivádi Péternek, aki ugyanabban a beosztásban dolgozott, mint ő. »Petikém«, akit tavalyelőtt avatott csak vitézzé az egyik szakadár Vitézi Rend (30 ezret fizetett a fényes papírra nyomtatott oklevélért, 25 ezret a díszes kitűzőért, amit díszmagyarra tűzve szoktak viselni az igazán műértők, de neki olyasmire még nem tellett, csak 3 éve dolgozott a Miniszterelnökségen, miután nagy nehezen, 7 év alatt elvégzett egy büfészakot, és kezdett kiöregedni a Fidelitasból is), és mivel 31 éves volt, hát, khm, nem Horthy apánktól nyerte el a vitézséget.

Petikém felnézett a PornHubból. Alapvetően azért látogatott el a világ vezető ingyenes pornóoldalára, hogy megtekintse a legújabb leleplezést, ahogy éppen egy vidéki polgármester boldogítja valamelyik valóságshow női nyertesét. Egy pillanatra átfutott az agyán, hogy milyen előnye származhatna abból, ha ezért a kijelentéséért most ő befújná a helyettes államtitkárnál Kovács Hugót, de mivel nem talált ilyet, ezért csak egy semleges »jaaa«-t engedett meg magának. Úgy vélte, ez a leginkább adekvát válasz Hugó felvetésére. Nem elég helyeslő ahhoz, hogy később befújják a helyettes államtitkárnál, és nincs is benne ellenvetés, így azt a laza, kötelező haverságot, amit kialakítottak, sem veszélyezteti.

Egy kicsi, teakonyhából sebtében kialakított, ablaktalan helyiségben voltak ők ketten, Hugó és Peti, a két miniszterelnöki tanácsos. Gyorsan kellett a hely a két ifjú titánnak, ahogy a helyettes államtitkár kedélyesen hívta őket. Gyorsan kerestek nekik két asztalt, összetolták, kiköltöztették a teakonyhát, és már jöhettek is. Laptop, némi kafetéria, okostelefon. Hugó Samsungot, Petikém iPhone-t választott. Hivatali Skodáról nem is álmodhattak, az nem az ő szintjük volt.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ez miez?

Válaszok:
Schollander | 2019. november 7. 10:29

"
Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!
"

Na bzmg, ezek is koldulnak?

A Gulyás általi primitív, szellemtelen rágalmazással szemben maga a valóság, a kormányzati eredmények állnak, mögötte meg a gazdasági csőd, aminek az előállításában az övéi bizonyítottan világbajnokok.

Gurmai Zita arca a képen, a fia is biztosan szívesen segítene Tavaresnek jelentést írni.

Tulajdonképpen sajnálatra méltó, elvette az eszét az indokolatlan Fidesz gyűlölet.

"mi ez?"

Úgy látszik, ez a Gulyás Balázs megpróbálta ALULmúlni Pozsonyi Ádámot,
de nem sikerült neki.

Csak azért, hogy a "legmagasabb szféra" trendjét te is követhesd:

harmadik ORBÁN-kormány
– miniszter 13
– államtitkár 60
– helyettes államtitkár: 106
harmadik ORBÁN-kormány összesen: 179 (százhetvenkilenc) fő

negyedik ORBÁN-kormány
– miniszter 13
– államtitkár 68
– helyettes államtitkár: 114
negyedik ORBÁN-kormány összesen: 195 (százkilencvenöt) fő

Megjegyzem,
a szemét Bajnai idején ez az "összesen" még 86 (nyolcvanhat) fő volt...

Innen a Magyar Hangra tévedve kiderül, hogy ez a Gulyás Gyurcsányba is belekötött.
A baj az, hogy ezek az egykori simicskások mniden megnyílvánulása Gyurcsánynak ad segítséget.bVajon ezt tudják-e, avagy még ennyi eszük sincs.

Ez az a Magyar Hang, amely olvasatlanul hever szarkupacként a legtöbb újságos stand alján?

Fletónak ágyaztál meg te nyomi áruló.

Orbán zaklatott valakit? Ha nem, miért nem? Ha igen, miért nem vallja be? :)

Nincs. Úgy emlékeztem, h. egy MSZP-s volt EP képviselő a mamája. Lehet, h. rosszul, majd utánanézek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés