Hidvéghi: Keresztényüldözés helyett ugandai LMBTQ a napirenden

2019. október 22. 11:23

Az EP plenáris ülésén napirendre vették az ugandai LMBTQ-emberek témáját, de a keresztényüldözéseket nem.

2019. október 22. 11:23

Leszavazták a baloldali liberális képviselők, hogy az Európai Parlament plenáris ülésén szó essen a keresztényüldözésekről – derül ki Hidvéghi Balázs Facebook-posztjából. A Fideszes EP-képviselő hozzátette, hogy a DK, az MSZP és a Momentum képviselői viszont megszavaztak egy olyan javaslatot, miszerint az EP plenáris ülésén legyen szó az ugandai LMBTQ-emberek témájáról. Hidvéghi zárásképp megjegyezte: „így állunk itt Strasbourgban, van még hová fejlődni.

A Fideszes EP-képviselő azt mondta:

Elkezdődött a plenáris ülés itt Strasbourgban az Európai Parlamentben. Sok mindenről beszélünk, a Brexitről természetesen, a török katonai műveletekről Észak-Szíriában és a migrációról persze, különös tekintettel a földközi tengeri hajók működésére. A napirend elfogadásánál volt egy érdekes eset. Volt egy javaslat, hogy a keresztényüldözésekről is legyen szó, ezt azonban a baloldali liberális képviselők nem támogatták, így a momentum a DK az MSZP képviselői sem szavazták meg, szerintük erről nem kell beszélni. Ellenben megszavaztak egy olyan másik javaslatot, amely arról szól, hogy az ugandai LMBTQ-emberek témájáról mindenképpen legyen itt szó. Hát így állunk itt Strasbourgban, van még hová fejlődni.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. október 23. 20:15
Kikerült a Borkai szexvideó és a Fidesz máris keresztényüldözésről beszél.
SonGoku nagyfaterja
2019. október 23. 12:03
A keresztényüldözést felvethetitek két fasz szopása között a török meg a kínai diktátornak!
Andre1bp
2019. október 22. 21:44
A vicc az egészben az, hogy Ugandában a keresztények üldözik a melegeket. A bíbliára hivatkozva akarják kivégezni őket.
Andre1bp
2019. október 22. 21:38
Az LMBTQ után mért nem írták oda a cikkbe, hogy üldözés? Talán csak a keresztényeket üldözhetik? Arról van szó, hogy Ugandában konkrétan ki akarják végezni a melegeket. Mely országban van törvény arról, hogy a keresztényeket ki kell végezni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik