Hidvéghi: Keresztényüldözés helyett ugandai LMBTQ a napirenden

2019. október 22. 11:23
Az EP plenáris ülésén napirendre vették az ugandai LMBTQ-emberek témáját, de a keresztényüldözéseket nem.

Leszavazták a baloldali liberális képviselők, hogy az Európai Parlament plenáris ülésén szó essen a keresztényüldözésekről – derül ki Hidvéghi Balázs Facebook-posztjából. A Fideszes EP-képviselő hozzátette, hogy a DK, az MSZP és a Momentum képviselői viszont megszavaztak egy olyan javaslatot, miszerint az EP plenáris ülésén legyen szó az ugandai LMBTQ-emberek témájáról. Hidvéghi zárásképp megjegyezte: „így állunk itt Strasbourgban, van még hová fejlődni.

A Fideszes EP-képviselő azt mondta:

Elkezdődött a plenáris ülés itt Strasbourgban az Európai Parlamentben. Sok mindenről beszélünk, a Brexitről természetesen, a török katonai műveletekről Észak-Szíriában és a migrációról persze, különös tekintettel a földközi tengeri hajók működésére. A napirend elfogadásánál volt egy érdekes eset. Volt egy javaslat, hogy a keresztényüldözésekről is legyen szó, ezt azonban a baloldali liberális képviselők nem támogatták, így a momentum a DK az MSZP képviselői sem szavazták meg, szerintük erről nem kell beszélni. Ellenben megszavaztak egy olyan másik javaslatot, amely arról szól, hogy az ugandai LMBTQ-emberek témájáról mindenképpen legyen itt szó. Hát így állunk itt Strasbourgban, van még hová fejlődni.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A nemileg degeneráltak seggének nyalása ballib mainstream műfaj.

Talán hallgatni kellene kispofám! Sok vaj van a fületek mögött keresztényüldözés témájában. Nem sorolom, a kommentelők már felsorolták. "Köpni kell, pfű.."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés