Kikérte a niggerezést egy néger, kirúgták niggerezésért

2019. október 21. 13:23

A fekete biztonsági őr találkozása a progresszióval.

2019. október 21. 13:23

A wisconsini Madison West gimnáziumban kirúgtak egy fekete biztonsági őrt, mert rászólt egy diákra, hogy ne nevezze „nigger”-nek.

Ezzel ugyanis megsértette az iskolának azt a rendelkezését, hogy nem szabad a „nigger” szót használni, és ezzel kapcsolatban a zéró tolerancia mércéjét alkalmazzák. 

Marlon Anderson igazából azt akarta elmagyarázni a diáknak, miért udvariatlan és sértő dolog az Amerikában csak „N-szó”-nak nevezett kifejezést használni.

Anderson perel a döntés ellen. Mint megjegyezte: ha az irodalom tanár felolvas a NE bántsátok a feketerigót! című regényből, amely a polgárjogi mozgalom egyik alapműve, és ott ahhoz a részhez ér, ahol négerezés van, és felolvassa, akkor ezzel tulajdonképpen megsérti az iskola szabályzatát, ami abszurd.

Gloria Reyes, az illetékes iskolakörzet elnöke szerint felül kell vizsgálni az ész nélküli szabályozást. 

A madisoni West High School

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Negue
2020. január 17. 21:38
"akkor ezzel tulajdonképpen megsérti az iskola szabályzatát, ami abszurd." Mint ahogy az egész pc-idiotizmus a legnagyobb abszurditás. Ezek után következik a jövőben az, amikor belekavarodnak a saját maguk alkotta pöcegödörbe.
1000bocs
2019. október 31. 23:31
Rúgjátok ki mindet! Rohadt rasszisták...
1000bocs
2019. október 31. 23:30
Amerikában minden néger “niggerezik”. Rúgjátok mindet! Egytől-eggyig! Rohadt rasszisták...
Hattori
2019. október 23. 14:28
és uram, mit szól hozzá, hogy egy nigger lett az usa elnöke? - ó, hát nagyon büszke vagyok! de a gazdája, az milyen büszke lehet!? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik