Az elmebaj radikalizálódása elkezdődött

2019. október 7. 20:27

Ulf Poschardt
Welt.de
Az erkölcsi kiválóság reklámarca, Carola Rackete teljes magabiztossággal vádolja a szövetségi kormányt gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

„A klímaszektát az erkölcsi kiválóság reklámarca, Carola Rackete vezeti, aki a Fridays for Future polgárgyerekeihez hasonló osztályöntudattal, teljes magabiztossággal vádolja a szövetségi kormányt gondatlanságból elkövetett emberöléssel. Nem sok szektatag vonta magára hétfőn a dolgozó polgárok haragját. De a sikerélmény kétségtelenül megvolt: a dicsőség, hogy most jól megmutatták az ellenségnek. Öröm volt nézni a passzív-agresszív mosolyt az arcukon a másképp gondolkodók zaklatása közben. 

A mozgalom alapítója figyelemreméltó egyértelműséggel közölte, hogy számára a társadalmi folyamatok demokratikus legitimációja kevésbé fontos, mint ezek morális megítélése. A kálvinista németek szívesen hallják ezt. A klímatüntetésnek ezzel a radikalizációjával megjelennek azok a repedések és törések, amelyek a tiltakozás politikai haszonélvezőinek elfordulását okozzák majd. Az értelmes zöldek tudják, hogy a jogsértés a radikalizálódás első lépése, amiből semmi jó nem sül ki. Az elmebaj radikalizálódása felfedi e szekta valódi intoleranciáját. 

Aki eltér a jogállamiságtól, legyen az az iskolakötelezettség bojkottja, mások zaklatása vagy rongálás, a társadalmunk alapjait bomlasztja. A mostani bomlasztók, akik közül néhányan a polgárinak titulált médiában is jelen vannak, csak higgadt érveléssel szerelhetők le. Erre már nincs sok ideje az országnak. Amíg az ország legokosabb fiataljai pillepalackokból barkácsolnak pillangókat, az amerikai és kínai jövőipar azért fegyverkezik, hogy gazdaságilag vegye át az irányítást a szemükben égbekiáltóan dekadenssé vált nyitott társadalom felett.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az elmebaj radikalizálódása elkezdődött"

Sőt! Az elmebajt törvényesítik, és kötelezően, követendő lesz. Sokaknak már nem lesznek nehézségei a törvény betartásával kapcsolatban. Lásd: Carola Rakéta kisasszonyt, és úgy általában a balliberálisokat Európa szerte.

"higgadt érveléssel szerelhetők le. Erre már nincs sok ideje az országnak."
A második állítás tényszerű.
Az első: naivitás.
Szemétséggel szemben, erő.

"Megvan még mindenkinek a német, méltánytalanul diszkvalifikált önkormányzati képviselő esete,"

Hogy Megvan? Megvan-e??

Memento?! Memento mori, und
Memento mór mehet...
Counter point-ként nincs jelen!!!

Nagymamám is ezt mondta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés