A Nyugat-Balkánon él az európai álom

2019. szeptember 23. 07:19

Ne azt a Trócsányi Lászlót tegyük meg a bővítés felelősének, aki eddig főleg a jogállamiság lebontásában jeleskedett!

2019. szeptember 23. 07:19
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Belülről nézve sokat és sokszor joggal kritizáljuk az Európai Uniót. Ám nem egy alkalommal személyesen is tapasztalhattam: azokban az országokban, amelyek csatlakozni akarnak közösségünkhöz, az Unió erős globális hatalomnak tűnik, amely védi a demokráciát és a jogállamiságot. Ezért kell e meggyőződést erősítenünk praktikus, szimbolikus de személyi döntéseinkkel is, például azzal, hogy nem azt a Trócsányi Lászlót tesszük meg a bővítés felelősének, aki eddig főleg a jogállamiság lebontásában jeleskedett.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adonyi29
2019. szeptember 23. 22:12
Te ostoba nőszemély, hőn szeretett Macronod blokkolta eddig a Nyugat-Balkánt.
justiceforhungary
2019. szeptember 23. 20:01
te vagy a magyarság testén a fekély
Takita
2019. szeptember 23. 19:29
Románia és Franciaország nagyon nem szeretné,ha egy magyar EU-s diplomata tevékenykedne a Nyugat Balkán államaiban. Namármost : a Momentum Európai parlamenti képviselői egy francia dominanciáju, francia -román többségű pártcsaládhoz csatlakoztak.(Renew Európe -Újítsuk meg Európát) frakció A frakció vezetője közismerten magyargyűlölő román eu-s képviselő :Dacian Coilos Úgye érthető, hogy a román (és a kisantanti) politika kiszolgálójaként miért ágálnak a momentumosok Trócsányi László ellen?
Vainamoinen
2019. szeptember 23. 18:36
Ostoba botmixeres taho
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik