Fekete-Győr András: Botka László a szövetségesünk

2019. szeptember 20. 8:39
„Ne dőljetek be a Fidesz szánalmas zsarolásának!”

Szeged annak ellenére vált Magyarország legszabadabb, legzöldebb, és talán legmodernebb városává, hogy 2010 óta (is) az ellenzéki Botka László vezeti” – írja közösségi oldalán Fekete-Győr András.

Vagyis ne dőljetek be a Fidesz szánalmas zsarolásának, hogy ha nem rájuk szavaztok, akkor nem lesz pénz, stagnálás következik! Ez hazugság.

Október 13-án szavazzunk a változás mellett, és Orbán Viktor ellen!

Összesen 113 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Induláskor még azt hazudta Fegyőr, hogy senkivel sem szövetkeznek.

"Fegyőr" :D

Büszke vagyok a találmányomra.

"A Párttal a néppel egy az utunk..."

Elhatárolódik? Lehet, hogy így volt, nem emlékszem erre. De ugye manapság már az ellenzék egyetlen boldog család. A múlt az már csak a múlt. Mindenki megváltozott, méghozzá az előnyére. Jobbik MSZP DK Momentum örökbarát.

Remélhetőleg.

A Fletó, az Ripacs. Miért, nem az?

A Fegyőr sem különösen bántó, annál is inkább, h. állítólag a "mozgalmon" belül is így hívják. A Fekete Győr egy kicsit hosszú, ugyanis.

Az O1G egy botrány és örökre diszkreditálta azt, aki kitalálta, használja. Nagyon vigyázni kéne ezzel a hanggal, ugyanis holnap is lesz nap és az ilyesmi után nagyon nehéz, ha nem lehetetlen az együttműködés., amire pedig még szükség lehet Az otthoni és iskolai nevelés, a józan ész csődje, h. ezt láthatóan nehéz fölfogni. Nem kell sakkbajnoknak kiképezni magát mindenkinek, h. ez is eszébe jusson.

Történelmi fotók sorozata készül mostanság. Még most kell archiválni a Kádár rendszer egykori haszonélvezőit, politikusait, illetve az annak szellemiségén felcseperedett nemzedéket, ideológiai örökösöket.

Jó a felvétel, mindent elmond az MSZP-ről. Mi lett belőled MSZP? A párt egyik ikonja, Botka szimbolizálja a megroggyant baloldalt, még mosolyog, erőt sugároz, de belül már fél a holnaptól. Botka /az agonizáló MSZP/ politikai mankók nélkül önmagában már a földön heverne.

S kik is adják az MSZP továbbéléséhez a mankót? A náci Jobbik, a Soros zsoldos Momentum, mindenféle szedett-vedett balliberális formáció, amelyek kezdetben az MSZP, a DK ellenében jöttek létre, s definiálták magukat politikai krédójukat illetően.

A nagy varázsló lám mégis csodát tett, Feri mindenkit maga alá gyűrt, s készül a hosszú kések éjszakájára, az MSZP végleges felszámolására. Amit megkönnyít az is, hogy Soros szeretné már végre egy folyószámlára fizetni a zsoldot, ne kelljen ennyiféle pártocskát életben tartania.

Régen....na nem is olyan régen, az MSZP még főpolgármestert is tudott jelölni, mára egy szánalmasan vergődő, értékrend nélküli, mások politikai alamizsnáira szoruló zárvánnyá változott.

Feri meg aktiválja segédcsapatait, azokat akik naponta szembeköphetnék magukat, amennyiben lenne erkölcsi tartásuk, merszük szembesíteni indulásukat, akkori elveiket, a mai elvtelenségükkel.

Jó ez a kép, van még munkásmozgalmi múzeum, le vagyok maradva, hol lehet majd őket együtt látni a régi bolsevikokkal. Talán majd a Terror Házában......

2018
Hol van Szeged említve?

„Idén harmadik alkalommal készítette el az Otthon Centrum az „életminőség-indikátora” elemzését, amiből kiderül, hol a legjobb élni Magyarországon.

Az első tíz helyezett között hat fővárosi kerület, valamint Eger, Veszprém, Tata és Szekszárd találhatók.
https://www.szeretlekmagyarors..

Budapesten az élen az I. és az V. kerület végzett, szorosan mögötte a VI., VII., és IX. kerülettel, Budáról a XII. kerület került a legjobbak közé. A lakosságszámra vetítve itt van a legtöbb háziorvos, a legtöbb középiskolás és nagyon kedvező a foglalkoztatási helyzet. A legtöbben fél óránál kevesebbet utaznak a munkahelyükre.
A nagyobb régióközpontok, mint Debrecen, Szeged vagy Pécs a középmezőnyben szerepelnek, mert bár megfelelő az intézményi ellátottság, de az ott lakóknak a munkába járás időtartama - a városok méretéből fakadóan - több időt igényel. A megyei jogú városok többsége 53-60%-os eredmény mellett a középmezőnyben helyezkedik el.

A "vidék" legjobbjai

Vidéken Eger (70%), Veszprém (68%), és a főváros közeli Tata (66%) bizonyult a legélhetőbbnek.
https://www.penzcentrum.hu/ott..

Ha a balliberálisok osztják a pénzt. (Lásd Lamperth Mónika pénzosztással kapcsolatos 2006-ban tett kijelentését.)
"Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter a vasárnap nyilvánosságra került hangfelvételen az MSZP választmányi ülésén nyugtatni próbálja párttársait, és cáfolja azokat a sajtóhíreket, melyek szerint „mostantól a Fidesz fogja osztani a pénzt” a regionális fejlesztésekre. „Nem így döntöttek Magyarországon a választók, és nem így döntött az Országgyűlésben a Fidesz”
https://index.hu/belfold/lm100..
https://www.blikk.hu/ujabb-leh..

" Szeged - Vezeti a 23 megyei jogú város rangsorát Szeged a 2007 óta (2010-ig) elnyert uniós támogatások tekintetében. Összesen 220 milliárd forint pályázati pénz jött a Tisza-partra. A legsikeresebb kisvárosok között Mórahalom a harmadik, Kistelek a hetedik.

1,3 millió forint uniós forrás jutott 2007 óta minden szegedi polgárra az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) révén – derül ki a HVG összeállításából. Szeged vezeti a 23 megyei jogú város rangsorát Sopron (1 millió) és Miskolc (570 ezer) előtt. A megítélt összeg tekintetében a csongrádi megyeszékhely Budapest után a második, 220 milliárd forinttal.
https://www.delmagyar.hu/szege..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés