Karácsony, az alkalmatlan

2019. szeptember 18. 08:37

Nincs igaza Tarlós István főpolgármesternek, aki Karácsony Gergelyt hazudós, tutyimutyi, tétova mama kedvencének nevezte.

2019. szeptember 18. 08:37
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Ez a jellemábrázolás nem egészen precíz, ugyanis ilyen fogalmakkal azokat szokták illetni, akik nagyon szeretnének bizonyítani a maguk területén, de valahogy nem jön össze nekik. Az ellenzéki pártok közös főpolgármester-jelöltje, vagy ahogyan az ATV-ben szólítják, Karácsony Gergő esetében nem látunk túl nagy igyekezetet, s bár fizetését Zugló polgármestereként kapja, e munkakörben az idén január óta alig-alig tűnt fel. Hétköznapjait lekötötte az előválasztás, az ATV, első körben a Horváth Csabával vívott – ádáznak nem nevezhető – párosmérkőzés, továbbá az, hogy Puzsérnak hébe-hóba maga is odamondjon. Zuglóban olyannyira nem volt jelen, hogy a zárszámadás elfogadását sem sikerült határidőre kitűznie. Ha néha mégis felbukkant Budapest XIV. kerületében, akkor a hírek szerint pezsgő is durrant.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pala28
2019. szeptember 18. 15:29
Pont a Magyar Hírlap szerkeztője, "újságírója" mondja meg a tutit!? Teletömött zsebbel a Fidesz által, könnyű! Nézzünk szembe a tényekkel. Ez már választási harc és nem több. Be kell védeni a Fideszt, annak sleppjét, akárki is az. Nem ismerem Karácsonyt egyáltalán, meg nem is akarom, de amit már a propaganda gyár művel, hihetetlen. Komolyan mondom, hogy mindenki elfelejtette már, hogy milyen volt 15 éve? Akkor még a sajtó, de még az állami is kritizálhatta a regnáló kormányt, mára meg csak a Fidesz. Fujjjj.....
Mich
2019. szeptember 18. 13:34
Karigeri, a menekült... Zuglóbõl. Arra hivatkozik, hogy agyonvernék a zuglóiak, ha visszamenne...
dakotasámán
2019. szeptember 18. 13:30
"Nincs igaza Tarlós István főpolgármesternek,..." ezt nagyon telibe találtad karcsika. a seggnyaló.
még fokozza
2019. szeptember 18. 10:31
Egy gyáva palacsinta ember nem vezetheti a fővárost. Tarlósnak takarodnia kell. Takarodnia kell a senki gyávákhoz. Közéjük tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik