Fidesz: Karácsony Gergely megszavazta a patkányirtó cég kiválasztását

2019. szeptember 17. 14:58
Karácsony egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában.

Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje megint csak saját alkalmatlanságáról állít ki bizonyítványt: egy olyan közbeszerzést támad, amelyet ő maga is megszavazott és részt is vett a patkányirtással megbízott cég kiválasztásában – közölte kedden a nagyobbik kormánypárt.

A Fidesz ezt arra reagálva írta, hogy Karácsony Gergely szerint a tipikus fideszes mutyi forgatókönyvének összes elemét látni lehet a fővárosi patkánymentesítésre kiírt közbeszerzési pályázatnál és az ügyben Tarlós István főpolgármester minden megnyilvánulása hazugság volt. Jelezte: hétfőn a bíróság kimondta, hogy „hazudtak és csaltak” a főváros vezetői a patkánymentesítésre kiírt közbeszerzés kapcsán.

A kormánypárt reagálásában hangsúlyozta: miután Tarlós István főpolgármester az ügyben belső vizsgálatot indít, az ellenzék által javasolt bizottsági ülés csak kampánycélokat szolgál. Hozzátették: álságosnak tartják Karácsony Gergely hirtelen lelkesedését a közbeszerzési bizottság iránt. Ezt azzal magyarázták, hogy a kampányon kívül csak annyira érdekelte ez a téma, hogy 84 ülésből 16-ra ment el ebben a ciklusban.

(MTI)

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés