7 mondat a világűr meghódításáról

2019. szeptember 17. 21:34

Vona Gábor
Facebook
A Földet tönkretettük és most menekülnénk?

Az ember most arra készül, hogy gyarmatosítsa az univerzumot. Ez egyrészt csodálatosan izgalmas lehetőség, amibe beleborzongunk. Másrészt azt mondom, Isten ments! A fajunk, amely a saját élőhelyét sem képes fenntartani, amely tele van belső kétellyel, hazugsággal, szorongással, most elkezdje terjeszteni magát a földön kívül is? Valahogy mindig akkor érzünk vágyat az új meghódítására, amikor nem tudunk mit kezdeni azzal sem, ami amúgy is a miénk. A Földet tönkretettük és most menekülnénk? Jobb, ha nem, mert valószínűleg vírussá válnánk az univerzumban.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahmadinezsád válaszolt már a levelére?

Hát ezért csaltad meg többször is a feleségedet?
Ja és a szeretődet is?

"Valahogy mindig akkor érzünk vágyat az új meghódítására, amikor nem tudunk mit kezdeni azzal sem, ami amúgy is a miénk."

A pártjából való jobbikos nőkkel az egyik fiatal, a másik idősebb, mint Vona. Most is olvasható a párbeszédük, mindhármuknak.

Lehet, hogy fiúkkal is.

A szokásos mélykoelhós életbölcsességek.

"Az ember most arra készül, hogy gyarmatosítsa az univerzumot." - Ez is egy ilyen roppantul érthetően megmagyarázott bevezető. Arra készül az ember, méghozzá most, hogy _gyarmatosítsa_ az _univerzumot_? Télleg? Ezt honnan veszi, milyen hírnek vagy eseménynek a kapcsán?

Eredetileg sem tartottam egy lángész, bár pártszervezésben kétségkívül voltak jó stratégiai húzásai is (régebben :D ) Viszont mostanság egyre színvonaltalanabb megnyilvánulásai lennének.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés