Túszejtési kísérlet Budapesten

2019. augusztus 24. 17:08

Ballai Attila
Magyar Nemzet
Karácsony nem azért akar főpolgármester lenni, hogy Budapestet és lakóit szolgálja.

„Az ellenzéki jelöltek ezúttal nyílt lapokkal játszanak. Nem is tagadják, hogy céljuk nem városok, falvak vezetése, gyarapítása, szépítése az ott lakók életének kedvére, üdvére. Nem, ők hídfőket létesítenének a Fidesz ellen vívott, egy évtizede reménytelen, kilátástalan harcukban. A települések vezetése nekik eszköz, amelyet Szombathelytől Szegedig, Pécstől Egerig harminc hónapon át, 2022 tavaszáig naponta bevetnének. Mert ők igenis minden nap azzal áltatják magukat, hogy javában zajlik az »olimpia«.

A történelmi magyar baloldal az ország népét szerencsésebb esetben szükséges, tragikusabb szituációkban szükségtelen ross­z­nak tekintette. Igen korrekt, hogy az utódok most ezt nyíltan vállalják. Karácsony Gergely éppen Budapest „felszabadítására” készül. Ugyanaz a terminológiája, mint hetvenöt éve a szovjet csapatoké; pontosabban az akkori magyar elvtársaiké. Miközben Karácsony is elfoglalná, túszul ejtené, zsarolási potenciálként használná a fővárost és lakóit. Száz éve itt állt a proletárdiktatúra bástyája, hetvenöt esztendeje a németek által megerősített Festung Budapest – nekünk, itt élőknek a történelem szörnyű fintora lenne, ha a béke, a gyarapodás időszakában az otthonunkat valakik ismét hídfővé alakítanák.

Tarlós István a minap ezt úgy fogalmazta meg, hogy a főpolgármesteri választást nem lehet úgy kezelni, mint egy blöffökkel tarkított revansot a tavalyi parlamenti választásért, mert arra nagyon ráfizet a város. Tarlósnak igaza van, de attól tartok, csak a saját logikája mentén. Karácsony agyával ugyanis – szerencsére – nem tud gondolkodni, neki elképzelhetetlen, ami kihívójának alapvetés: nem baj az, ha a város ráfizet. Karácsony nem azért akar főpolgármester lenni, hogy Budapestet és lakóit szolgálja. A Fidesz elleni »szabadságharc« fészkének berendezésére készül. Ezt kell megérteni, ez a legsúlyosabb veszély. Ez az igazi tét.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilvánvaló balek menekülés előre. Mivel Zuglót is bukja, már csak az ENSZ főtitkárságot célozhatja be.

A második kerületben úgy hajtottuk el ezt a technikai koaliciózót, ahogy kell. Egy reaktivitált vörös qrva is megverte.
Akkor jött a körzethatárokkal. Egy utcában sem volt 3 szavazatnál többje. Zugló lakótelepi népeinek köszönet, most biztos jobb a Kacsóh Pongrácz lakótelepen az élet.

KariGeri nem a Városházán fog buzibárt nyitni, hanem már Zuglóban sem.

Kérek egy példát, melyik intézmény az, amelyik nyereséget termelt a fővárosnak az állam meg elvette?

Na, és mennyi a főváros adóssága most és mennyi volt 2010-ben, ha ennyire képben vagy?

És van itt 3 elmebeteg, aki szerint ez valami valóság.

Nektek semmi másra nem kellenek az önkormányzatok, mint arra, hogy eltartsátok a degenerált, lusta, a politikából élni akaró elmeroggyantjaitokat!
Lassan 10 éve van messze a húsosfazék. Ezért ment tönkre Zugló is, mert túl sok balliberálist etetett!

Ti nem a közt akarjátok szolgálni, hanem még tengődni akartok a köz pénzén pár évet!

Szigetvári, de mindegy. Az mintha egy Gyurcsány segéd lett volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés