Nyugalomban telt Magyarország születésnapja

2019. augusztus 21. 08:54

Több száz rendezvény alatt csupán nyolc emberrel szemben kellett intézkednie a rendőrségnek.

2019. augusztus 21. 08:54

Sikeresen megtartottak minden augusztus 20-i ünnepi programot a fővárosban – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkársága kedd este az MTI-vel. Azt írták: az elmúlt három napban a rendezvényhelyszíneken napról napra sok tízezren, a keddi tűzijátékon pedig több mint 700 ezren vettek részt.

Közleményük szerint az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős – reggel 7 óra 30 perc óta ülésező – operatív törzs több mint 15 órás működése alatt a hozzá beérkezett információk alapján azt jelezte: biztonságosan és sikeresen véget ért minden program, mindegyiket a tervek szerint tartották meg.

Kedd 22 óra 30 percig a rendőrség országosan 408 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 311 állami, illetve önkormányzati, 86 kulturális, 3 gyülekezési törvény hatálya alá tartozó, valamint 8 más jellegű rendezvény volt. A rendőrök az ünnepi események során biztonsági intézkedés keretében 7 embernek segítettek. Emellett 8 emberrel szemben történt egyéb rendőri intézkedés.

(MTI)
 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
delphinus
2019. augusztus 21. 10:21
Szép volt! "Soli Deo gloria!"
kgyula
2019. augusztus 21. 09:28
"Magyarország születésnapja" .... :))) Ki volt az az elmebeteg, aki ezt kitalálta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik