Miért furcsa, hogy egy festményén egy Clinton látható, női ruhában?

2019. augusztus 21. 14:00
Epstein, a fura körülmények között nemrégiben meghalt milliárdos tulajdonában volt az a festmény, amely talán még több kérdést vet fel, mint maga a szexkereskedelemmel gyanúsított üzletember ügye.

Bill Clinton és Jeffrey Epstein barátok voltak, a korábbi amerikai elnök többször is repült Epstein magángépén, amit sokan gúnyosan „Lolita Expressnek” neveztek – olvasható a Neokohn szerdai cikkében.

Mint azt a Daily Mail nevű brit tabloidra hivatkozva megírták, a volt amerikai elnök, a Demokrata Párt néhai üstököse tagadja, hogy járt volna a néhai üzletember hírhedt pedofil szigetén vagy, hogy tudott volna a milliárdos magánéletének részleteiről. Clinton azt is állítja, hogy mindössze négyszer repült Epstein gépével – mindezt annak ellenére, hogy a repülési naplók szerint legalább 26 alkalommal közlekedett Epstein magángépével.

De azt már nem tudja letagadni a volt elnök, hogy barátja birtokában egy olyan festmény volt, ami őt igencsak rendkívüli pózban és ruhában ábrázolja: Epstein egy látogatója 2012-ben fotózta le, hogy a különc milliárdos manhattani, hétemeletes luxuslakásának falán a volt elnökről készült festmény lóg. Ezen az látható, ahogy a felesége, Hillary híres kék ruhájában és piros lakkcipőben ül az Ovális Iroda egyik foteljében. A képet egy Petrina Ryan-Kleid nevű művész festette, aki hét évvel ezelőtt kiállította a festményt egy rendezvényen.

De nem csak emiatt a régi festmény miatt főhet Bill Clinton feje: Virginia Roberts, Epstein egyik korábbi szexrabszolgája eskü alatt vallotta, hogy látta a volt elnököt a „pedofil szigeten”, ahol a volt elnök tiszteletére rendeztek díszvacsorát. A Neokohn azt is közölte: a politikusi családra az is rossz fényt vet, hogy Epstein hírhedt madame-ja, Robert Maxwell brit médiacézár lánya, Ghislaine Maxwell 2010-ben ott volt lányuk, Chelsea Clinton esküvőjén.

Összesen 22 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Clinton klánnak ezzel, remélem, befellegzett. Nincs az a fakenews hálózat, amelyik képes fehérre mosni ezt a történetet.

Hova gondolsz, patyolattiszta a lelke, most mondta, hogy csak mindössze négyszer repült, becsszó:)

Egyelőre hallgatnak, de biztos megpróbálják.

Zsarolták, futtatták a Bill gyereket, aki ezt - boldogan, fogcsikorgatva - kiszolgálta.
Óriási demagóg volt, talán még Adolf is megirigyelné, ha élne.
Mikor sarokba szorult az ováli-orális intermezzó miatt, kénytelen volt kiállni sajtótájékoztatóra.
Elmondott pár dolgot, hogy sajnálja, és hogy soha, de soha, olyat, ami...
Ezt ledarálta egy perc alatt, majd minden átmenet nélkül annyit mondott:
"És most, ha nem haragszanak, megyek dolgozni... Az amerikai népért..."
És ment, mint egy vérbeli katona, úgy csinálta a hátraarcot.
Pedig Vietnamot is megúszta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés