Eddig legalább szóban érték kritikák Orbánt

2019. augusztus 21. 9:04

Kunhalmi Ágnes
Facebook
Amíg a német nagytőkét kiszolgálja a kormány, addig sajnos Orbán érintetlen marad.

„Merkel az EU- forrásokat majdnem azonosítja a németek pénzével. Nem véletlenül. És amíg a német nagytőkét kiszolgálja a kormány, addig sajnos Orbán érintetlen marad. Eddig legalább szóban érték kritikák Orbánt a demokrácia, a tudomány és a sajtószabadság ellen tett lépéseiért, mégis kiépülhetett az EU közepén, EU-forrásokból is egy autoriter állam.

Ezt azért fontos megérteni, mert Orbánt és politikáját csak mi magyarok tudjuk legyőzni. Ehhez le kell számolni azzal az illúzióval, hogy a nyugat, illetve Brüsszel megment minket. Meg kell teremtenünk – hosszú távon is – a pártpolitikai feltételeit a váltás lehetőségének, és október 13-án pedig el kell menni szavazni az önkormányzati választásokon!”

 
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 156 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát, ez van, Ágika! Orbán érinthetetlen marad... Összefogás ide vagy oda.

Válaszok:
pollip | 2019. augusztus 21. 10:11

Ági most jött rá, hogy az ajtónak rohanás kevés, nem indítja be se a várt külső intervenciót, sem a remélt belső, mindent elsöprő tüntetés sorozatot.

Jaj! Istenem Ági. Ági! Az Istenit!

Azt azért nem merte leírni, hogy Merkel OV pincsije:-)))))))))

+ a törökökkel UK-vel és Izraellel. Az antiszemi kártya is besült.
Marad az oktatásbetegellátáskorrupció, ami eddig is sikerrel járt. Ja nem!

Mert az MSZP dehogy szolgálta vagy adott esetben szolgálná ki a német vagy bármilyen más nagytőke érdekeit, még a gondolat is távol állt(na) tőle. Pfejj. Most is, hogy már zöldek is, csak úgy záporoznak tőlük a nagytőke érdekeit érintő, fogyasztói szokásokat befolyásoló konkrét javaslatok.

Hallgatva a ballib politikusokat, megmondóembereket - Lengyel Lászlótól Jakab Péteren át Kunhalmi Ágnesig - szerintem kb. olyan vágyképet kell elképzelni az elméjükben, hogy elindulnak a német tankok Magyarország felé...

Ágika visszapattant Merkelről.

Válaszok:
hátakkor | 2019. augusztus 21. 11:38

Ágiék Ferit sem képesek levenni.

Jól esett Merkel kijózanodása, de a magyarok nagy többsége eddig sem hitte el az ellenzék demokrácia-deficitről szóló hazudozásait, mert világos, hogy az ellenzék a saját - külföldön alig felfogható - gyatraságát akarja leplezni a vádaskodásokkal.

Nem-kormánypárti közgazdász állította, hogy ekkora infláció semmiféle gazdasági problémát nem okoz.

Ha az EU-s nagytőke ilyen galád, miért ajánlotta pártod a belépést a lakosságnak?

Amúgy ilyen bután, bambán nekem szimpatikusabb a vörös brigádok, mint amikor ravaszdik, meg trükkök százai. Mindig akadhat aki benyalja és nekünk nincsenek elvesztegetni való éveink.

Ajtók záródnak!

2010 óta mást sem csináltok, mint várjátok a válságot.
Mi az a feszkó, ami szerinted lesz?
Ti mást sem akartok, mint munka nélkül jól megélni.
De elmesélem: 1990 és 2010 között a szakszervezetek a balliberális kormánypártok soraiban ücsörögtek.
Kinek is az oldalán álltak? A 12 év alatt, míg kormányon voltak a szakszervezetek erősödtek-e a munkahelyi érdek képviseletek?

Mellébeszélsz és ködösítesz.
Csak azt nem értem, hogy mi szükséged van arra, hogy itt hülyeségeket hablatyolj össze-vissza. Jössz azzal, hogy a magyar kormány kiszolgáltatja a munkásokat, a válaszban meg a vásárlóerőről beszélsz. Nyomjátok a hülyeséget éjjel-nappal.

Még azok a ballibek is, akik 10 évvel ezelőtt még értelmes gondolatokat tudtak leírni, mára lesüllyedtek az elmeroggyant szintre. Te meg soha nem is voltál egy szellemi felhőkarcoló!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés