Tekintse meg a légi parádé képeit

2019. augusztus 20. 17:22

Az államalapítás ünnepén a Magyar Légierő tartott bemutatót a Parlament előtt.

2019. augusztus 20. 17:22

 

 

 

 

 

 

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. augusztus 21. 18:27
Az egész napi ünnep szép, és felemelő volt. Jó volt magyarnak lenni. Ezért is nyirvognak az idegenszívü ballibsik és ballikosok.
NeMá
2019. augusztus 21. 09:55
Költözz Veszprémbe, akkor minden nap láthatod/halhatod :) A Bakony aljában van egy nagyobb sík terep, ami a katonai lőtér. A mindennap egy költői túlzás, de hogy minden hónapban van egy látványosabb katonai akció/gyakorlat az tuti. Éjjel pedig tényleg mindig lehet hallani, hogy nagyobb kaliberű gépfegyverek kerepelnek és este még azt is hallani, ahogy a lánctalpasok nyekeregnek. Múltkor egy rajban kolbászolt össze vissza vagy egy tucat Apach helikopter.
Senior
2019. augusztus 21. 09:02
Ez nem lehet igaz. Valamelyik baltikumi országnak egyáltalán nincsenek vadászgépei, magyar griffmadarak is szolgáltak már ott. Ja mandi, a légiparádé egybeírandó.
Pierre
2019. augusztus 20. 19:40
szanalmas primitiv rituale, gyilkolo eszkozokkel paradezni, meg annak tapsolni. A tortenelem legsotetebb korszakainak maradeka. Es tobbnyire ugyanazoknak tetszik, akik elotte egy ember levagott kezevel masiroztak, szemforgato ajtatoskodassal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik